dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Vállalati HR-esettanulmányok

Menedzserképző Központ XIII. HR Konferencia

2018. november 27. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 26 000 Ft + áfa

November 21-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 23 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Széttárt kezek, gondterhelt tekintetek, majd a megbeszélésen mindenki a HR-es felé fordítja a fejét. „Találunk erre a feladatra embert?” - hangzik el pár másodpercnyi kínos csönd után az igazgató kérdése. A feszültség tapintható, ami nem véletlen. A gazdaság munkaerőhiányos állapota a fenti beszélgetés tucatnyi variációját hívja életre nap mint nap a Magyarországon működő cégek mítingjein. A HR-es válasza pedig sokféle lehet: átképzés, feladatbővítés, atipikus foglalkoztatási formák előtérbe helyezése, távmunka - hogy csak néhányat említsünk. Természetesen nem mindegy, hogy a szakember mit húz elő a kalapból, ezért érdemes átnézni az esettanulmányokat, és tanulni mások eredményeiből. A Menedzserképző Központ HR-konferenciáján pont ez történik majd. A cél ugyanis az, hogy a főnök kérdését ne kövessék újabb, kínos csönddel teli másodpercek.


Újra HR-konferencia a Menedzserképző Központ szervezésében! Az e félévi, soron következő rendezvényünk valamelyest eltérő lesz az eddigiektől: a vállalati HR-esettanulmányokat bemutató eseményen számos gyakorlat, tanulság, példa kerül terítékre. A 30 perces, tartalmas előadások közötti szünetben  – a felfrissülés mellett – kapcsolatépítésre is lehetőség lesz.

 

PROGRAM

 

12.20 – 12.50

Regisztráció

12.50 – 13.00

Moderátori megnyitó
Lipcsei András ügyvezető igazgató, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Int. Kft.

13.00 – 13.30

Változáskezelés a képzések segítségével
Péter Álmos folyamatfejlesztés, képzések, Böllhoff Kft.
Szirtesi-Nagy Réka, tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

13.30 – 14.00

Üvegplafontörők – egy női vezetőfejlesztő program tapasztalatai
Batta Mária főosztályvezető, Humánerőforrás Gazdálkodási Igazgatóság, OTP Bank Nyrt.
Nagy Judit, executive coach, tréner, kommunikációs szakember, műsorvezető

14.00 – 14.30

Az innováció vezetése: Vezetői tapasztalatcsere és tanulás
Egy izgalmas esettanulmányt mutatunk be arról, milyen vezetői viselkedésekkel támogatják az innováció kibontakozását a startup vállalkozások, illetve a nagyvállalatok vezetői. Egy újszerű műhelymunka keretében egymástól tanulnak a vezetők: ennek hozzáadott értékét és hasznát ismertetjük az előadás során. Hogyan fejleszthető a gyakorlatban a vezetői készségek köre, és milyen eszközökkel lehet bővíteni a vezetők eszköztárát annak érdekében, hogy a vállalati innováció eredményes legyen?
Szabados Andrea vezetői coach, tréner, szervezetfejlesztő, A-Coaching
Kulcsár Alice HR, Magyar Telekom Nyrt.
innovatív startup vállalkozások képviseletében: Balogh-Mázi Mária ügyvezető igazgató, DreamJo.bs Zrt.

14.30 – 15.00

Kávészünet

15.00 – 15.30

Kompetenciamérés a tehetséggondozásban
A kompetenciamérések kiválasztásban való használata már több vállalatnál a szervezeti működés részét képezi, azonban érdemes szem előtt tartani, hogy egy hosszútávon valid eredményekkel szolgáló felmérés ennél sokkal több lehetőséget rejt magában. Egyfajta „diagnosztikai eszközként” használva segítségünkre lehet a kiválasztáson túl egyéni és csoportos fejlesztésben,
csapatépítés megszervezésében, készségfejlesztő tréningek hangsúlyainak és hatékony feladatainak megtervezésében. A Praktiker Kft. és a Profiles International Hungary előadásában a felmérések tehetséggondozásban való használatának tapasztalatairól számolunk be.
Rajs-Bóné Bernadett HR koordinátor, Praktiker Kft.
Balázs Regina szervezetfejlesztő tanácsadó, coach, Profiles International Hungary Kft.

15.30 – 16.00

Teljesítménymenedzsment rendszer megújítása
Kialakított HR rendszereinket sok hatás éri mind belső vállalati, mind külső piaci vagy szabályozói szempontból. Időről időre hozzá kell nyúlnunk a meglévő rendszereinkhez annak érdekében, hogy a legjobb támogatást nyújtsuk az üzleti területek felé és egyben kiaknázzuk a megújításban rejlő lehetőségeket. Változtatni azonban sosem könnyű, a megfelelő tervezéssel, együttműködő megvalósítással és kommunikációval sokat tehetünk az új rendszer elfogadása érdekében.
Bába-Szabó Magda HR és kommunikációs igazgató, Generali Biztosító Zrt.

16.00 – 16.30

Stratégiai munkaerő-tervezés és toborzási kihívások
Simon Daniella toborzási specialista, Continental Automotive Hungary Kft.
Fekete Balázs Lead HR Business Partner, Continental Automotive Hungary Kft.

16.30 – 17.00

Gamification esettanulmány
YOUnik: vállalati innováció a Nokiánál - egy HR kezdeményezéssel elindított kreatív projekt, avagy Diversity & Inclusion (Diverzitás) játékosan, inspiráló formában
Molnár Borbála Global Leadership Program Manager, HR CoE Leadership Development, Nokia Solutions and Networks Kft.

17.00 –

Programzárás

   

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!


Bízunk abban, hogy inspiráló szakmai konferenciánkon az Ön vállalatát is a résztvevőink között köszönthetjük! Töltse a délutánt a HR-esettanulmányokkal, találkozzunk az impozáns Astoria Hotelben!A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.