dijmenteskonzultacio

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet egy rendezvényre regisztrálni?

Az eseményeinkre jelentkezni a rendezvények aloldalain található, regisztráció menüpontnál, vagy az aloldalról letölthető jelentkezési lap valamely elérhetőségünkre való elküldésével lehet.

Hogyan ellenőrizheti regisztrációja sikerességét?

A honlapunkon történő jelentkezéskor, a megadott e-mail címre rendszerünk egy automatikus visszajelzést küld. Ez esetben, illetve egyéb módon történő jelentkezés esetén is, a regisztrációt követően a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. munkatársai 24 órán belül megküldik a hivatalos visszaigazolást. Amennyiben az igazolás nem érkezik meg, kérjük, keresse fel kollégáinkat!

Milyen számlázási módszert követ a Menedzserképző Központ?

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően állítja ki a részvételi díjról az átutalásos díjbekérőt, 8 napos fizetési határidővel. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a jelentkezés alkalmával az űrlapon legyenek szívesek jelezni.

Milyen lemondási feltételek érvényesek egy-egy rendezvényre?

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.

Hogyan lehet regisztrálni a Menedzserképző Központ hírlevélére, illetve milyen módon lehet lemondani azt?

A hírlevél menüpont választásakor, az e-mailes elérhetőségének megadásával tud fel- és leiratkozni szolgáltatásunkra. A megjelölt e-mail fiókjába kapott levélben található linkre történő kattintással erősítheti meg a szándékát.