Nem találsz olyan tréninget, amely kizárólag a saját szempontjaidra, céljaidra, nehézségeidre épül?

Nehezen találsz a saját időbeosztásodhoz, elfoglaltságodhoz igazodó képzést? Nem szeretnél időt pazarolni az utazásra?
Nem szereted a csoportos tréningeket? Érezted már úgy, hogy nem a saját tempódban haladtál egy csoportos tréningen, vagy egy-egy számodra fontos témában nem volt lehetőség jobban elmélyedni? Előfordult már, hogy nem tudtál feltenni minden benned felvetődő kérdést?
Tartasz tőle, hogy az általad elmondottak nem bizalmas környezetben hangzanak el?
Nem szeretnél hosszú heteket, esetleg hónapokat várni?

 
 

Jelentkezz egyszemélyes tréningre, ahol csak veled foglalkozom képességeid fejlesztésén!

A miértjeidre, problémáidra személyiség- és helyzetfüggő válaszokat és megoldásokat kapsz.
Az osztatlan figyelemnek köszönhetően felszínre kerülnek a kérdéses területek.
A tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátítod el, amelyek rövid időn belül igazi hozzáadott értéket adnak majd számodra.
Nem kell időt pazarolnod az utazásra, nem kell kényelmetlen tantermi körülmények között tanulni, otthonról, egy kényelmes kanapéról is bejelentkezhetsz.
Bármikor tanulhatsz, munkaidőn kívül és hétvégén is meg tudjuk valósítani a tréninget.

 
 

 Milyen témákban, területeken tudok segíteni?

önismeret, mert ez mindennek az alapja!
• énkép és önbizalomnövelés
célmátrix, egyéni akciótervek készítése, jövőtervezés
személyes motiváció
konfliktuskezelés
asszertív kommunikáció: hogyan kommunikáljunk én-üzenetekkel?; miként mondjunk NEM-et?
hatékonyságnövelés: hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?; hogyan szokjunk le a halogatásról?; miként változtassunk szokásainkon?

Részletes tematikát a konzultációt követően küldök a kedves érdeklődőknek. A tréningtémák folyamatosan bővülnek, a modulok szabadon kombinálhatók egyéni igény szerint!

 
 

A tréning magabiztosságot, motivációt, útmutatót ad a mindennapokban, a magánéletedben és a munkádban egyaránt. Mit nyújt még a képzés?

• önismeretet, mert ez minden fejlődésünk alapja
• személyiségfejlődést, a tudatosság erősítését
• szemléletmódváltást
• számos felismerést és AHA-élményt: egyszer csak egyik pillanatról a másikra összeáll a kép, és megértesz valami fontosat magadról és a környezetedről
• azonnal beépíthető eszközöket, gyakorlati tudást

 
 

Érdemes már most jelentkezned, hogy elkezdhessünk dolgozni a megoldásokon, mert „a határidő nélküli cél csupán kívánság”. (Bear Grylls)

 
 

Az előzetes telefonos vagy e-mailes konzultáció alkalmával felmért céljaidra, erősségeidre, gyengeségeidre alapozva határozzuk meg az egyéni fejlesztési tervet, a tréning struktúráját és annak gyakorlatait.

A képzésen 20% elmélet és 80% gyakorlat várható, egyedi és rugalmas tréningmegoldásokkal. (Egyes témamodulok esetén az aránypár változhat.)

 
 

Az online tréninget egy alkalomra is megrendelheted, vagy egyéni fejlesztési csomagot is igényelhetsz, melyet különböző témamodulokból egyedileg – vagy akár a segítségemmel –, magad állíthatsz össze.

Egy tréningalkalom 120 perc időtartamú.

Ha hosszabb képzést szeretnél, akkor a tréninget több képzési napra is el lehet osztani, de van lehetőség félnapos vagy egész napos képzésre is. A tréningek utókövetéseként díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítok minimum két alkalmat megrendelő ügyfeleim részére.

 
 

Tréningdíjak magánszemélyek részére

A tréning díja: 12 000 Ft + áfa / alkalom (egy tréningalkalom időtartama: 2 óra)


Kedvezményes csomagok
2 alkalmas csomag, utókövetéssel: 22 000 Ft + áfa (időtartam: 4 óra)
3 alkalmas csomag, utókövetéssel: 33 000 Ft + áfa (időtartam: 6 óra)
 
Hosszabb tréningfolyamatok esetén további engedményeket biztosítok. Ha időközben nagyobb csomagra váltanál, természetesen a további kedvezmények jóváírásra kerülnek.
 
Egyedi csomag esetén a tréningekhez otthoni gyakorló feladatokat biztosítok, hogy a következő alkalomig jobban el tudj mélyedni az adott témában, a különböző technikákban és önmagadban.

 
 

Milyen felületeken folyik az online oktatás?

Kérésre többféle alkalmazáson is rendelkezésre állok, de a tréningekhez preferált felület a Zoom meeting szoftver és a Skype.

 
 

„Nem az számít, hogy hol kezded, hanem az, hogy hol fejezed be!” (Andrew Matthews)
Az előzetes konzultációnak köszönhetően mindenki a maga kompetenciaszintjén kezdheti el a fejlődést.

 
 

Miért velem dolgozz?

Ács Nóra vagyok, tréner, idegenforgalmi közgazdász, marketing szakközgazdász.

Pályámat 15 évvel ezelőtt kezdtem, közel 300 konferencia, workshop, tréning megszervezése után belevágtam az intenzív önfejlesztésbe. Miután elkezdtem önismeretet tanulni, kitárult előttem a világ, és megfogalmazódott bennem, hogy legszívesebben minden embert arra biztatnék, tanuljon önismeretet, mert ettől sokkal színesebb lesz a világa. Rájöttem, hogy e segítő szakma részese szeretnék lenni, melynek képviselőjeként célom és küldetésem az, hogy olyan megoldásokat adjak, amelyek segítik elindítani ügyfeleimet a fejlődés útján. Hiszek az állandó fejlődés lehetőségében, és az élethosszig tartó tanulásban – ezt tekintem 8 éve fennálló vállalkozásom, a Menedzserképző Központ hitvallásának is.

 
 

Segítek elindulni a fejlődés útján, kérj díjmentes konzultációt!
Elszántságom a garancia arra, hogy a tréningjeimre sokszorosan megtérülő befektetésként tekintsenek ügyfeleim. Nagy lelkesedéssel várom, hogy hozzájáruljak személyes sikeredhez!

 

KAPCSOLAT:

Ács Nóra
ügyvezető igazgató
Mobil: 70/264-3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.
E-mail: info@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu

 

 

Fizetési és lemondási feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a tréningidőpont egyeztetését követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ kizárólag írásban fogadja el. Az időpont módosítására és lemondásra legkésőbb a képzés előtt 72 órával van lehetőség. Amennyiben a jelzés 72 órán belül történik, a Megrendelő köteles a teljes díj megfizetésére, azonban ez esetben van lehetőség másik személy delegálására.
Amennyiben a lemondás a Menedzserképző Központ részéről történik, a Szolgáltató köteles a lemondott alkalmat díjmentesen biztosítani a Megrendelő részére egy másik időpontban.