Nem talál olyan tréninget, amely kizárólag a saját - és vállalata - szempontjaira, céljaira, nehézségeire épül?

Nehezen talál a saját időbeosztásához, elfoglaltságához igazodó képzést?
Nem szeretne időt pazarolni az utazásra?
Nem szereti a csoportos tréningeket?
Érezte már úgy, hogy nem a saját tempójában haladt egy csoportos tréningen, vagy egy-egy Önnek fontos témában nem volt lehetőség jobban elmélyedni?
Előfordult már, hogy nem tudott feltenni minden Önben felvetődő kérdést?
Tart tőle, hogy az Ön által elmondottak nem bizalmas környezetben hangzanak el?
Nem szeretne hosszú heteket, esetleg hónapokat várni?

 
 

Jelentkezzen egyszemélyes tréningre, ahol csak az Ön - és munkatársai - képességeinek fejlesztésén dolgozunk!
Ügyfeleim a miértjeikre, problémáikra személyiség- és helyzetfüggő válaszokat és megoldásokat kapnak.
Az osztatlan figyelemnek köszönhetően felszínre kerülnek a kérdéses területek.
A tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátíthatja el, amelyek rövid időn belül igazi hozzáadott értéket adnak majd Önnek és az Ön által képviselt vállalatnak.

Nem kell időt pazarolnia az utazásra, nem kell kényelmetlen tantermi körülmények között tanulnia, hanem a munkahelyéről, vagy akár az otthonából is bejelentkezhet.
Bármikor tanulhat, munkaidőn kívül és hétvégén is meg tudjuk valósítani a tréninget.

 
 

Szervezeti szinten további hozzáadott értéket jelent, hogy leterhelt időszakban vagy munkacsoportok esetén csak egy munkatárs szakítja meg a munkáját a képzéssel.
Lehetőség van kizárólag egy munkatárs képzésére is, akár egy belépő új kollégáról van szó, vagy bármely munkatársról, akit külön szeretnének felzárkóztatni a képzés segítségével.

 
 

Milyen témákban, területeken tudok segíteni?

önismeret, mert ez mindennek az alapja!
• énkép és önbizalomnövelés
célmátrix, egyéni akciótervek készítése, jövőtervezés
személyes motiváció
konfliktuskezelés
asszertív kommunikáció: hogyan kommunikáljunk én-üzenetekkel?; miként mondjunk NEM-et?
hatékonyságnövelés: hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?; hogyan szokjunk le a halogatásról?; miként változtassunk szokásainkon?

Részletes tematikát a konzultációt követően küldök a kedves érdeklődőknek. A tréningtémák folyamatosan bővülnek, a modulok szabadon kombinálhatók egyéni igény szerint!

 
 

A tréning magabiztosságot, motivációt, útmutatót ad a mindennapokban, az Ön munkájában és a magánéletében egyaránt. Mit nyújt még a képzés?

- önismeretet, mert ez minden fejlődésünk alapja
- személyiségfejlődést, a tudatosság erősítését
- számos felismerést és AHA-élményt: egyszer csak egyik pillanatról a másikra összeáll a kép, és megértünk valami fontosat önmagunkról és a környezetünkről
- szemléletmódváltást
- azonnal beépíthető eszközöket, gyakorlati tudást
- egyéni és vállalati versenyelőnyt

 
 

Érdemes már most jelentkeznie, hogy elkezdhessünk közösen dolgozni a megoldásokon, mert „a határidő nélküli cél csupán kívánság”. (Bear Grylls)

 
 

Az előzetes telefonos vagy e-mailes konzultáció alkalmával felmért céljaira, erősségeire, gyengeségeire alapozva határozzuk meg az egyéni fejlesztési tervet, a tréning struktúráját és annak gyakorlatait.

A képzéseken 20% elmélet és 80% gyakorlat várható, egyedi és rugalmas tréningmegoldásokkal. (Egyes témamodulok esetén az aránypár változhat.)

 
 

Az online tréning egy alkalomra is megrendelhető, vagy egyéni fejlesztési csomag is igényelhető, melyet különböző témamodulokból egyedileg – vagy akár a segítségemmel –, önmaga állíthat össze.

Egy tréningalkalom 120 perc időtartamú.

Ha hosszabb képzést szeretne, akkor a tréningeket több képzési napra is el lehet osztani, de van lehetőség félnapos vagy egész napos képzésre is. A tréningek utókövetéseként díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítok minimum két alkalmat megrendelő ügyfeleim részére.

 
 

Tréningdíjak cégek részére

A tréning díja: 29 000 Ft + áfa / alkalom (egy tréningalkalom időtartama: 2 óra)

Kedvezményes csomagok
2 alkalmas csomag, utókövetéssel: 55 000 Ft + áfa (időtartam: 4 óra)
3 alkalmas csomag, utókövetéssel: 83 000 Ft + áfa (időtartam: 6 óra)

Hosszabb tréningfolyamatok esetén további engedményeket biztosítok. Ha időközben nagyobb csomagra váltana, természetesen a további kedvezmények jóváírásra kerülnek.

Egyedi csomag esetén a tréningekhez otthoni gyakorló feladatokat biztosítok, hogy a következő alkalomig jobban el tudjon mélyedni az adott témában, a különböző technikákban és önmagában.

Igény esetén a képzések csoportok részére is megrendelhetők, személyes részvétellel is. Külső helyszínen történő képzés esetén a Menedzserképző Központ készséggel áll rendelkezésre a helyszín és a vendéglátás biztosításában.

 
 

Milyen felületeken folyik az oktatás?

Kérésre többféle alkalmazáson is rendelkezésre állok, de az online tréningekhez preferált felület a Zoom meeting szoftver és a Skype.

 
 

„Nem az számít, hogy hol kezded, hanem az, hogy hol fejezed be!” (Andrew Matthews)
Az előzetes konzultációnak köszönhetően mindenki a maga kompetenciaszintjén kezdheti el a fejlődést.

 
 

Miért velem dolgozzon?

Ács Nóra vagyok, tréner, idegenforgalmi közgazdász, marketing szakközgazdász.

Pályámat 15 évvel ezelőtt kezdtem, közel 300 konferencia, workshop, tréning megszervezése után belevágtam az intenzív önfejlesztésbe. Miután elkezdtem önismeretet tanulni, kitárult előttem a világ, és megfogalmazódott bennem, hogy legszívesebben minden embert arra biztatnék, tanuljon önismeretet, mert ettől sokkal színesebb lesz a világa. Rájöttem, hogy e segítő szakma részese szeretnék lenni, melynek képviselőjeként célom és küldetésem az, hogy olyan megoldásokat adjak, amelyek segítik elindítani ügyfeleimet a fejlődés útján. Hiszek az állandó fejlődés lehetőségében, és az élethosszig tartó tanulásban – ezt tekintem 8 éve fennálló vállalkozásom, a Menedzserképző Központ hitvallásának is.


Segítek elindulni a fejlődés útján, kérjen díjmentes konzultációt!
Elszántságom a garancia arra, hogy a tréningjeimre sokszorosan megtérülő befektetésként tekintsenek ügyfeleim. Nagy lelkesedéssel várom, hogy hozzájáruljak az Ön és vállalata sikeréhez!

 

KAPCSOLAT:

Ács Nóra
ügyvezető igazgató
Mobil: 70/264-3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.
E-mail: info@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu

 
 

Fizetési és lemondási feltételek
A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a tréningidőpont egyeztetését követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ kizárólag írásban fogadja el. Az időpont módosítására és lemondásra legkésőbb a képzés előtt 72 órával van lehetőség. Amennyiben a jelzés 72 órán belül történik, a Megrendelő köteles a teljes díj megfizetésére, azonban ez esetben van lehetőség másik személy delegálására.
Amennyiben a lemondás a Menedzserképző Központ részéről történik, a Szolgáltató köteles a lemondott alkalmat díjmentesen biztosítani a Megrendelő részére egy másik időpontban. Csoportokra vonatkozó megrendelés esetére egyéb feltételek vonatkoznak!