Menedzsment Workshop

2015. december 8. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 24 000 Ft + áfa

A díj egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 19 000 Ft + áfa / fő

Az esemény résztvevői megkapják Györffy Kinga „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című művét, az első magyar könyvet a storytellingről.


Olvasson bele a könyvbe! A kötetet megvásárolhatja a 
www.agavekonyvek.hu/magnolia/add-elo-magad-a-magaval-ragado-eloadas-titkai.html oldalon - december 31-ig, a „STORYTELLING30” kuponkód megadásával 30% kedvezménnyel.

Tréner: Györffy Kinga, az „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című új könyv szerzője, a Personal Brand Institute tanácsadó-trénere, egyetemi oktató

A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /kávészünettel - a szervezők a résztvevők részére vendéglátást és térítésmentes parkolást biztosítanak./

A workshopot a Menedzserképző Központ és a Personal Brand Institute Kft. szervezi.


Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
24 000 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően állítja ki a részvételi díjról az átutalásos számlát, 8 napos fizetési határidővel. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.