DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Előadás

2020. április 21. (kedd)

Az esemény részvételi díja: 25 900 Ft + áfa

 
FELHÍVJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELŐADÁS ONLINE KÖZVETÍTÉSSEL LESZ ELÉRHETŐ!
 
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 21 000 Ft + áfa / fő a részvételi díj!

 
Előadó: Németh Attila, telefonálási specialista (www.telefonalas.com)

A rendezvény időtartama: 09.00 – 13.00
 
! Válasszon ELŐADÁS PLUSZ csomagot

A plusz csomag tartalma:
✔  részvétel a webináriumon
✔  1,5 órás egyéni konzultáció (személyes, online/telefonos formában is választható)
A konzultáció a képzést követő 3 hónapon belül használható fel. A személyes konzultáció a Megrendelő vállalatnál történik. Pest megyén kívüli helyszín esetén az útiköltséget a Megrendelő téríti meg, amelynek díja 40 Ft/kilométer.
✔  35% kedvezmény nyílt képzéseinek valamelyikének díjából
A kedvezmény egy főre, egy eseményen érvényesíthető, a képzés alapdíjából kerül levonásra, és a 2020. június 30-ig megrendezésre kerülő eseményeken váltható be.
✔  10% kedvezmény valamely zárt vállalati képzésünk díjából
A képzésekről a honlapunkon tájékozódhatnak, a kedvezmény a „Hatékony telefonos kommunikáció” tréningen nem vehető igénybe. A kedvezmény 2020. június 30-ig történő megrendelés esetén érvényes, és kizárólag egy tréningen használható fel.
 
A csomag díja: 49 000 Ft + áfa / fő
 
 

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
25 900 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.