dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ Előadás

2020. április 21. (kedd)

Az esemény részvételi díja: 25 900 Ft + áfa

 
FELHÍVJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELŐADÁS ONLINE KÖZVETÍTÉSSEL LESZ ELÉRHETŐ!
 
Az online képzésen való részvételhez mikrofon szükséges és webkamera használata javasolt az előadás interaktív jellege miatt.

 
Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 21 000 Ft + áfa / fő a részvételi díj!

 
Előadó: Németh Attila, telefonálási specialista (www.telefonalas.com)

A rendezvény időtartama: 09.00 – 13.00
 
! Válasszon ELŐADÁS PLUSZ csomagot

A plusz csomag tartalma:
✔  részvétel a webináriumon
✔  1,5 órás egyéni konzultáció (személyes, online/telefonos formában is választható)
A konzultáció a képzést követő 3 hónapon belül használható fel. A személyes konzultáció a Megrendelő vállalatnál történik. Pest megyén kívüli helyszín esetén az útiköltséget a Megrendelő téríti meg, amelynek díja 40 Ft/kilométer.
✔  35% kedvezmény nyílt képzéseinek valamelyikének díjából
A kedvezmény egy főre, egy eseményen érvényesíthető, a képzés alapdíjából kerül levonásra, és a 2020. június 30-ig megrendezésre kerülő eseményeken váltható be.
✔  10% kedvezmény valamely zárt vállalati képzésünk díjából
A képzésekről a honlapunkon tájékozódhatnak, a kedvezmény a „Hatékony telefonos kommunikáció” tréningen nem vehető igénybe. A kedvezmény 2020. június 30-ig történő megrendelés esetén érvényes, és kizárólag egy tréningen használható fel.
 
A csomag díja: 49 000 Ft + áfa / fő
 
 

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
25 900 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. Az előadáson történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.