48 órás intenzív tréning az osztrák Alpok varázslatos környezetében

Sasfészek program

2021. III./IV. negyedév, Tervezett időpont: szeptember 22-24.
Terzerhaus | Gemeindealpe Austria, Mitterbach

Az esemény részvételi díja: 640 000 Ft + áfa

* 640 000 Ft + 20% (2020. december 1. 18.00, 356 forintos középárfolyammal számítva)

A részvételi díjról kiállítótt számlán 1790 € + 20 % áfa (osztrák adózás szerint) összeg fog szerepelni.

 

Mit tartalmaz a részvételi díj?

A részvételi díj tartalmazza a tréningen történő részvételt, a szállást és a napi háromszori étkezést, ott-tartózkodás függvényében.

 
 

Maximális létszám: a programra maximálisan 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

A program évente csupán két alkalommal kerül megrendezésre

 

Miért különleges ez a program?

A Sasfészek program ötlete 1996 novemberére nyúlik vissza, a hosszú évek alatt, több mint 200 esemény és számos fejlesztés után, a jelen formájában immár 15. alkalommal kerül megrendezésre.


A Sasfészek program előadása és gyakorlati foglalkozása olyan kérdéseket vet fel, amelyekre azt hittük, már tudjuk a válaszokat. A „kérdések megkérdőjelezése” azért fontos, hogy a jelen problémája ne legyen a holnap problémája is. Avagy: hogyan érjük el, hogy ne csak jobb „hernyók” legyünk, hanem valódi átalakulással pillangóvá váljunk. Azoknak, akik ma teljesítményre vágynak, értéket kell kínálniuk, és munkavállalóként meg kell tapasztalniuk azt, hogy fejlődni tudnak képességeikben, ezáltal hozzájárulnak egy olyan világhoz, amelyben élni szeretnének.

De hogyan sikerülhet ez akkor, amikor egyre több „vezető” veszíti el önmagát a menedzsmentben, és mindent az azonnaliság igénye ural?

A programon a legfrissebb ismeretekkel és módszerekkel ismertetjük meg a résztvevőket annak érdekében, hogy megfelelhessenek a modern önmenedzsment és ügyfélmenedzsment követelményeinek. Sokan egyre inkább elveszítik az életüket a multiopcionális társadalom felé.

Minden viselkedés előfeltétele az önvezető képesség. A tudatosság, a helyes hozzáállás és mindenekelőtt a karizma elengedhetetlen ahhoz, hogy az ügyfelek szemében és a projektekben való megjelenésben az eredményesség, siker érzetét nyújtsuk.


Küldetésünk célja, hogy az elkötelezett munkatársaka szívükkel is (ismét) IGEN-t mondjanak a szakmai és privát életükre.

   
   

Programunk részleteiért, a tervezett mentrendért és a tematikáért töltse le kérem az alábbi brosúrát!