dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Munkahelyi önfejlesztési útmutató”

Menedzserképző Központ IV. Flow Workgroup

2017. május 11. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 17 000 Ft + áfa

Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 13 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: Csabai Krisztina tréner, boldogságblogger

A rendezvény időtartama: 13:00 – 17:00 (Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást és a díjmentes parkolást.)

Maximális létszám: 30 fő

Hogy élmény legyen a munka!

„Akikben megvan a készség a flow élményre, azok a komplexebb tevékenységek közben olyan személyiségekké fejlődhetnek, hogy a korábban kaotikusnak tűnő hétköznapi eseményeket is képesek tartalmassá alakítani” – Csíkszentmihályi Mihály.


A Menedzserképző Központ negyedik flow workgroupjának fő célkitűzése a flow-élmény átfogó bemutatása, és az, hogy a résztvevőket hozzásegítse olyan hasznos, mentális szokások kialakításához, amelyek kedvezően hatnak mind a munkahelyi, mind a magánéleti jól-létükre.

Részletesen bemutatjuk az áramlatélményhez szükséges feltételeket és kereteket, a segítő és akadályozó tényezőket. Célunk az is, hogy a résztvevők képesek legyenek segíteni azoknak, akik motivációs nehézségekkel küzdenek a munkahelyükön - vagy az otthonukban -, illetve érdeklődnek a téma iránt.

A workgroup nagyrészt interaktív: az egyéni és csoportos feladatok, továbbá az akcióterv készítése is segít a téma minél alaposabb megismerésében, átélésében.

Ahhoz, hogy a találkozó a lehető leghasznosabb legyen, a hatékony életvezetés legfontosabb témaköreivel is foglalkozunk.

 

Többek között az alábbi kérdésekre keressük a választ a képzés során:

• Hogyan segíti a flow-élmény átélése a produktív munkanapokat?
• Hogyan járul hozzá a flow-élmény a szakmai fejlődésünkhöz és előrejutásunkhoz?
• Milyen kapcsolatban áll a mindfulness és a flow?
• Milyen módon juttathat versenyelőnyhöz a flow?
• Hogyan alakítsunk ki flow-barát munkahelyet?
• Miként lehetünk hatékonyabbak egyéni és vállalati szinten?
• Milyen eszközökkel fokozható a személyes produktivitás?
• Mi a motiváló célkitűzés titka? Hogyan tudunk motiváló célokat kitűzni magunk elé?

Részletesen foglalkozunk a boldogságpszichológia legfrissebb eredményeivel is, és megbeszéljük, mit tehetünk ezek ismeretében azért, hogy a munkahelyi - vagy akár a családi - életünk még kiegyensúlyozottabb, teljesebb legyen.

Trénerünk a rendezvény után nem hagyja magára a résztvevőket: az érdeklődőknek utókövetést biztosítunk további hasznos információkkal, feladatokkal, és a téma egyéni feldolgozása során felvetődött kérdésekre adott válaszokkal.

 

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!