dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Flow a munkahelyen”

Menedzserképző Központ II. Flow Workgroup

2016. június 14. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 19 000 Ft + áfa

Június 7-ig (kedd) történő regisztráció esetén 16 000 Ft + áfa a részvételi díj!
 
Trénerek: 
Vágola Éva, tréner, pszichológus, pedagógus
Csabai Krisztina, tréner
 
A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást. A szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít./
 
Maximális létszám: 30 fő


Egy workgroup azoknak, akik tudni szeretnék:
- melyek a munkahelyi boldogság faktorai;
- milyen tényezők akadályozhatják a munkahelyi boldogságot;
- hogyan segíthetnek önmaguknak közelebb kerülni a flow-élményhez, és miként építhetik be a mindennapokba az örömteli munkavégzést.

A gyakorlatban alkalmazható megoldásokra fókuszáló rendezvényünkön egyaránt megtanítjuk, hogyan adható át a flow-élmény a munkatársak részére is. Olyan módszereket mutatunk be, amiket a résztvevők már másnap alkalmazni tudnak.

Az esemény segítséget nyújt azoknak, akik új lendületet szeretnének kapni a munkában; segít a kiégett menedzsereknek, hogy új erőre kaphassanak; támogatja a vezetőket, akik a csapatuk hatékonyságát szeretnék fejleszteni.

A képzés megmutatja, hogyan legyünk hatékonyak önmagunkban, és saját egyéni eredményeinket hogyan fordíthatjuk környezetünk, valamint az általunk képviselt vállalat előnyére.

A Menedzserképző Központ soron következő, a flow-élmény gyakorlatára koncentráló workgroupja, interaktív módon, a résztvevők bevonásával mutatja be, hogy milyen módszerekkel adaptálható a flow a munkahelyen. A gyakorlatok segítségével a résztvevők hatékony eszközöket kapnak a kezükbe az egyéni boldogságindex fokozásához és a flow átéléséhez szükséges fogékonyság fejlesztéséhez. Az intenzív foglalkozáson szituációs játékokkal, egyéni- és csoportfeladatokkal is készülünk.

A workgroup során elsajátítható ismeretek, a kapott tanácsok és az önállóan is alkalmazható gyakorlatok segítenek abban, hogy a résztvevők a mindennapokban eredményesen tudjanak foglalkozni a saját, illetve a környezetük (beosztottjaik, munkatársaik, akár családtagjaik) jóllétével.


A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!