Menedzserképző Központ VI. HR Konferencia

2015. május 12. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Jagudits Ákos

Jagudits Ákos

A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakember feladata a vállalat szervezetfejlesztése és hatékony működésének humánpolitikai támogatása, a HR csapat irányítása és sikeressé tétele.

A HR szakember felsőfokú tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen végezte, ahol filozófia előadói, majd személyügyi szervező és szakokleveles munkajogi tanácsdaó egyetemi diplomákatt szerzett. Szakmai pályafutását Németországban és az Egyesült Királyságban kezdte, többek között dolgozott HR generalista és toborzó feladatkörökben. A külföldön eltöltött évek után a Sanyo Hungary Ltd-nél a HR-PR manageri feladatokért volt felelős, ezt követően pedig az OTIS Felvonó Kft.-nél és a Jabil Circuit Kft - nél helyezkedett el stratégiai HR managerként.

10 éve kvalifikált, okleveles tagja a brit Személyzeti és Fejlesztési Intézménynek (CIPD; www.cipd.co.uk), a Személyügyi Szervezők Európa legnagyobb professzionális testületének. Angol és német nyelven beszél, hobbijai közé tartozik a tangóharmonikázás, sportolás és kirándulás.