dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ VII. HR Konferencia

2015. december 10. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Ráczné Szőke Ildikó

Ráczné Szőke Ildikó

HR ügyvezető igazgató, Raiffeisen Bank, Magyarország

Ráczné Szőke Ildikó első diplomáját a Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi áruforgalmi szakán szerezte meg 1993-ban, amit 1998-ban kiegészített a BKÁE (jelenlegi Budapesti Corvinus Egyetem) marketing menedzsment szakán szerzett oklevéllel.
Karrierjét 1993-1995 között a Magyar Hitel Bank Rt. Pályakarrier Programjában alapozta meg, mely lehetőséget nyújtott számára a bankszakma és banküzem átfogó ismeretének megszerzésére, emellett számos szakmai, illetve személyes készségfejlesztő programon való részvételre. HR pályafutását 1996-ban kezdte ugyanebben a bankban a szervezeti kultúrafejlesztés és képzés területén. 1997-2001 között a bank jogutójánál, az ABN AMRO Banknál a képzés-fejlesztési terület helyettes-vezetőjévé, majd vezetőjévé lépett elő, emellett a regionális HR tanácsadók tartoztak felügyelete alá.
Ezt követően 2001-2006 között a Magyar Nemzeti Bankban dolgozott a HR fejlesztés és tanácsadás vezetőjeként, főosztályvezető-helyettesi pozícióban, 2006-ban pedig főosztályvezetővé nevezték ki.
2006-ban, amikor az E.ON csoporthoz  csatlakozott, egy szűk 3 éves kitérőt tett az energiaszektorba, a Földgáz üzletág HR igazgatói posztján.
2008. végén, éppen a pénzügyi válság kirobbanását követően, visszatért a bankszektorba, ahol azóta is ő látja el a Raiffeisen Banknak és leányvállalatainak HR vezetői teendőit.