DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ V. HR Konferencia

2014. november 27. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Szügyi György

Szügyi György

elnök-vezérigazgató, Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ
alelnök, Humán Szakemberek Országos Szövetsége

Hazai diplomáit tekintve villamosmérnök (BME), mérnök-tanár (BME), posztgraduális szakközgazdász és államháztartási pénzügyi auditor. Nemzetközi tanulmányait tekintve menedzsment-oktató és távoktatási tanár (Diploma in Management Studies, The Open University, Open Business School, U.K.), tréner (Allround European Senior Management Trainers Programme), menedzsment- és HR-fejlesztési szakértő (ASK Management Institute, Portland, Oregon, U.S.A.).
A humánerőforrás-fejlesztés, a felnőttképzés önfejlődésre nyitott és gyakorlott szakértője, a személyi és szervezeti hatékonyság folyamat- és rendszerszemléletű megvalósításának képviselője. Az interaktív előadások, a tréningvezetés és a tudatos szervezeti kultúra-fejlesztés lelkes híve, különösen a hatékony csapatműködés, a célkitűzésen és önértékelésen alapuló teljesítményértékelő rendszerek kialakításának, valamint működtetésének tapasztalt segítője.

A menedzsment módszertanok néhány speciális területének is szakértője, mint például a klaszter-menedzsment, a közszolgálati intézményvezetés üzleti módszertanok általi fejlesztése, a piaci sikerességig vitt üzleti innováció menedzsmentje területei. Meggyőződése, hogy az üzleti életben bevált módszertanok alkalmazhatók bármely intézmény sikeres működtetésére, melyre vonatkozó adaptációi egyenként is hiteles referenciák.

Magyar és idegen nyelven 10 könyvrészlet, illetve könyv, valamint közel 100 szakcikk fűződik a nevéhez.
Több magyarországi egyetem meghívott előadója, a Vállalkozók Európai Parlamentje képviselője (2008-2012), a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) elnöke, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottsága Tudósklubjának tagja.