DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ IV. HR Konferencia

2014. április 17. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Kapás Zsolt

Kapás Zsolt

56 éves, gépészmérnök, munkavédelmi szakmérnök, akkreditált változáskezelési tanácsadó, mérnök-piacszervező, felsőfokú külkereskedelmi végzettséggel az ISD DUNAFERR Zrt. működése során 1989-2013 között több feladat megoldásában vett részt. A 1995. november 15.-e óta a DUNAFERR Egészségvédelmi Intézet intézetvezetője. Vezetésével Európában a szakmai területen elsők között szerezte meg az intézet minőségbiztosítási rendszere az ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítást. Egyik kezdeményezője majd vezetője volt a DUNAFERR Regionális Egészségpénztár előkészítő bizottságának. Az Egészségpénztár Igazgatótanácsának az első elnöke. A 2000-es évek elején kezdeményezte a Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási rendszer bevezetését, majd a sikeres tanúsítását követően 2013. november végéig a rendszer felügyeletét látta el.

Több mint 17 éve az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület elnöke, több éve a Magyar Mérnöki Kamara Munkabiztonsági Tagozatának elnökségi tagja.

A munkahelyi egészség és biztonság, a munkahelyi egészségfejlesztés elkötelezett híve. A jövő nemzedéke, a jövő szakemberei képzésében a Budapesti Műszaki Egyetemen, az Óbudai Egyetemen, a Dunaújvárosi Főiskolán, az OMKT Kft. keretei között vállal aktív, oktatói szerepet.