DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Workshop

2018. március 21. (szerda)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 33 000 Ft + áfa

Március 14-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 31 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: Szabados Andrea vezetői coach, tréner, szervezetfejlesztő, A-Coaching

A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /kávészünettel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást./

Maximális létszám: 50 fő

A workshop végén az A-Coaching jóvoltából kisorsolásra kerül két résztvevő számára egy-egy Profile XT vezetői kompetenciafelmérés szakértői elemzéssel, valamint minden további résztvevő 50%-os kedvezményben részesül a szolgáltatás díjából.

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
33 000 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A számlán az étel és az ital közvetített szolgáltatás.
A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.