Menedzserképző Központ Online Képzések

2020. április 22., április 29., május 6.

Az esemény részvételi díja: 12 000 Ft + áfa

A webináriumok részvételi díja: 23 000 Ft + áfa / képzés

 

A képzések témái szorosan kapcsolódnak egymáshoz, de nem épülnek egymásra, így az alkalmakra külön-külön is lehet regisztrálni. Mindhárom képzésen történő részvétel esetén a díj 48 000 Ft + áfa/fő.

A rendezvényre regisztráló HR szolgáltatók és tanácsadók, illetve coachok, trénerek részére különböző árszabások vonatkoznak, a díjazásról és a kedvezményekről a jelentkezési felületen tájékozódhatnak!

Technikai információk: Az online előadáson való részvételhez nem szükséges mikrofon és webkamera, azonban a webináriumokhoz, azok interaktív jellege miatt mikrofon szükséges és webkamera használata javasolt. A képzésekhez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

 

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
12 000 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A képzéseken történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése. Az előadás megtekintéséhez és a webináriumokon történő részvételhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 5. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére. Ez esetben a részvétel átruházható vállalaton belül.


A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.