dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Stressz, kiégés, reziliencia

Menedzserképző Központ Workshop

2020. október 1. (csütörtök), 9.00-13.00
VÁLTOZÁS! A KÉPZÉST ONLINE FORMÁBAN TARTJUK MEG!

Az esemény részvételi díja: 18 000 Ft + áfa

Kedvezményes díj
Egy cégtől több fő esetén: 14 900 Ft + áfa / fő

 

Maximális létszám: 14 fő

 

FONTOS INFORMÁCIÓK:

AZ UTÓBBI IDŐBEN TAPASZTALT ÜGYFÉLIGÉNYEKHEZ IGAZODVA A KÉPZÉST ONLINE FORMÁBAN TARTJUK MEG! A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert fogjuk alkalmazni, a workshop interaktív jellege miatt mikrofon használata szükséges, webkamera alkalmazása pedig javasolt.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. OKTÓBER 1., 08.00

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik részt venni egy egyéni 1 órás business coaching ülésen a rendezvény szakértői partnere, a Vista Verde Oktatási Központ jóvoltából. 

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

Előadó: Dikker Vanda munka- és szervezetpszichológus, tréner, business coach, Vista Verde Oktatási Központ
 
 
Munkahelyünkön a stressz mindennapi életünk része, azonban nem mindegy, hogy ahhoz hogyan viszonyulunk. Vajon erőt és motivációt merítünk a mindennapi kihívásokból, vagy folyamatos, egyre jobban ránk nehezedő teherként éljük meg azok jelenlétét? A képzés célja, hogy bemutassa az eustressz (pozitív stressz) és a distressz (negatív, káros stressz) különbségeit, s ezáltal megváltoztassa a résztvevők stresszről való gondolkodását, és növelje rezilienciájukat (rugalmas ellenállási képesség).


A workshopon egy új szemléletmód által megismerhetik a stressz pozitív hatásait, hogy a későbbiekben fel tudják venni a harcot a negatív stresszel.

A képzés a stressz, ezen belül is a munkahelyi stressz természetének megismerésével, a stresszkezelés és a konfliktuskezelés kreatív technikájával foglalkozik. A résztvevőknek lehetősége nyílik a fogalom átkeretezésére, és ezzel a stresszorok és konfliktusok adaptív (megfelelő, rugalmas) kezelésére.

Kinek szól a képzés?
Mindazoknak, akik szeretnék hatékonyabban kezelni a stresszt, s azoknak is, akik saját csapatukat, beosztottjaikat szeretnék támogatni a hatékony stresszkezelésben. Továbbá azoknak szól képzésünk, akik szeretnék felismerni és megelőzni a kiégés tüneteit akár saját magukon, akár csapatuk tagjain.

A képzés témái:
• A stressz fajtái
• Stresszválaszok
• Stresszorok (stresszválaszt kiváltó ingerek)
• A stressz hatása a teljesítményre
• Személyiség és stressz
Reziliencia
• Társas támasz
Kiégés: fázisai, jellemzői, okai, felismerése, megelőzése
Megküzdési stratégiák
Pozitív pszichológia

A képzés hatására a résztvevők új szemléletmóddal gazdagodnak, mely támogatja őket a stresszel való megküzdésben mind egyéni, mind csoportos szinten, ezzel növelve rezilienciájukat. Ezentúl a résztvevők képesek lesznek felismerni a kiégés jeleit saját magukon és beosztottjaikon is, valamint eszközöket kapnak a kiégés megállítására és prevenciójára.


A képzés során olyan gyakorlati stresszkezelő technikákat sajátíthatnak el, amelyek azonnali stresszcsökkentő hatással járnak. Továbbá az önismereti gyakorlatok hosszú távú stresszcsökkentéshez segítenek hozzá.

A képzésen 50% elmélet és 50% gyakorlat várható.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik részt venni egy egyéni 1 órás business coaching ülésen a rendezvény szakértői partnere, a Vista Verde Oktatási Központ jóvoltából.

 
 

A rendezvény szakértői partnere a Vista Verde Oktatási Központ.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára a Rákóczi téren található mélygarázst ajánljuk parkolásra, melynek költsége 06:00–20:00 óra között 300 Ft/óra.