dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Menedzserfejlesztés napjainkban – személyiségközpontú vezetési skillek

Menedzserképző Központ Online Előadás

2020. június 11. (csütörtök), 9.00-11.00

Az esemény részvételi díja: 9 900 Ft + áfa

Egy cégtől több fő jelentkezése esetén 8 500 Ft + áfa / fő a részvételi díj!

 

Előadó: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

 

A menedzserek a szervezetek nélkülözhetetlen erőforrásai, felbecsülhetetlen értékei: kreatív ötleteket generálnak, melyeket konkrét cselekvési tervekké alakítanak át, és eredményeket hoznak létre. A menedzserek fejlesztésének fő célja a viselkedésbeli változások indukálása, a veleszületett tulajdonságok, készségek fejlesztése kell legyen, hiszen mit sem érnek a legprofesszionálisabb és legfelkapottabb vezetési módszerek, válságálló stratégiák, ha a szemléletünk alapja nem a személyiségközpontúság.


Előadónk a nyugat-európai piacon több iparág szereplőit készíti fel a változásra, változtatásra. Friss perspektívákat, megoldásokat ad, amelyek azonnal alkalmazhatóak a mindennapokban, és közép-, hosszú távra ad ötleteket az egyén, a vállalat vagy a vállalkozás fejlődésére.Az előadás hatására a résztvevők:
- képesek lesznek egyéni vezetési stratégiákat felállítani attól függetlenül, hogy mekkora csapattal dolgoznak;
- bepillantást nyernek olyan módszerekbe, amelyek megszerzésével, megértésével növelhetik hatékonyságukat, és még több sikert érhetnek el.


Az előadáson egy új európai gondolkodásmódot ismernek meg a résztvevők, és a menedzsmentfejlesztés fő területeit tekintjük át:

- Kitartás és problémamegoldó képesség: a problémák meghallgatására nyitott és a közös megoldás keresésére kész menedzserek     
- Egyéni versenyképesség = versenyképes szervezet: folyamatos tanulás, fejlődés fontossága; vezetői kompetenciafejlesztés: hogyan váljon a menedzser példaképpé, miként működjön mentorként, partnerként?
- Rugalmasság, hatékonyság; a vezetés mint szakma professzionális elsajátítása: milyen kompetenciák kellenek a jó csapatmunkához?
- Empátia és következetesség
- Kommunikációs képesség
- Hogyan kerüljük el a vezetési csapdákat?
- Erős motiváció a változásra, változtatásra, szemléletmódváltásra; innováció fókuszú vezetési stratégiák: hogyan használjuk fel a csapat erejét és összetartását a fejlődéshez?
- Önismeret: találjuk meg a saját RESET gombunkat! Saját magunk - és munkatársaink - „no-go területeinek”, erősségeinek és gyengeségeinek felismerése
- Kilépés a komfortzónából


Kinek szól az előadás:

- Felső- és középvezetőknek
- Csapatvezetőknek
- Mindenkinek, aki a saját és csapata fejlődését fontosnak tartja a jövő céljainak elérésében


A menedzsment- vagy vezetői fejlesztés hosszútávú, jövőorientált folyamat. Az előadást követően a résztvevőknek lehetőségük van az előadóval személyes vagy csoportos tréningeken a további fejlődésre.

 

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!