dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Legnagyobb kincsünk, az ÜGYFÉL”

Menedzserképző Központ Workshop

2018. december 11. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 28 000 Ft + áfa

Tréner: Dr. Bocskay Zsolt, kommunikációs szakember

A rendezvény időtartama: 09.00 – 14.00 /szünetekkel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást./

Maximális létszám: 50 fő

December 5-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 25 000 Ft + áfa a részvételi díj!

„Úgy tekintünk az ügyfeleinkre, mint a vendégeinkre azon a bulin, amelynek mi vagyunk a házigazdái” – ezt egy igen sikeres cég, az Amazon alapítója, Jeff Bezos mondta, aki azt is elárulta: náluk mindenkinek azért kell dolgozni, hogy a vásárló mindig egy kicsit jobban érezze magát. Amit a nagyok jól csinálnak, azt nyugodtan elleshetik a hozzájuk képest kisebb vállalkozásoknál dolgozók is, hiszen az ügyfél- és panaszkezelés – a cég méretétől függetlenül – mindenki számára létfontosságú feladat. A vevőkért, a vendégekért minden nap keményen meg kell küzdeni, és valami olyat kell nyújtani nekik, amire nem is számítottak. Ha ezt meg tudjuk csinálni, akkor ők lesznek az „élő hirdetőtábláink”, ha viszont nem, akkor nagyon sokat árthatnak a vállalkozásunknak.

Ismerkedjen meg a „nagyok” már bevált módszereivel, tanuljon meg néhány ügyes fogást, és gyakoroljon a többiekkel, hogy jobban megismerje önmagát! Egy mondatban összefoglalva ezt ígéri a Menedzserképző Központ azoknak, akik részt vesznek a workshopon. A főleg gyakorlatokra alapuló foglalkozás során megbeszéljük, mitől lehet konfliktusmentes az ügyintézés, hogyan tehető rutinossá a reklamációkezelés, és elégedetté az ügyfél. A képzésen azokat a technikákat mutatjuk be és gyakoroljuk, amelyekkel gyorsabban el lehet érni a kívánt eredményt.

Önismereti, kommunikációs tesztünk kitöltése, értékelése és a konfliktuskezelés öt aranyszabályának elsajátítása után felvázoljuk a főbb embertípusokat, így a résztvevők nagyobb eséllyel és önbizalommal indulhatnak az elégedett vevőért folytatott csatába. Olyan technikákat mutatunk, amelyek segítségével hatásosabb lehet a kommunikáció, és eredményesebb a reklamációkezelés. Megmutatjuk azokat a fogásokat, amelyekkel meg lehet tartani az ügyfélelégedettséget, növelni a lojalitásukat, és elérhetjük, hogy másoknak is ajánlanak bennünket.

Jöjjön el a workshopra, nézzen bele az Önnek odakészített képzeletbeli tükörbe, tudjon meg többet önmagáról, hogy az ügyfeleiről is sokkal többet tudjon. Vigye haza magával azokat a bevált technikákat, amelyek segítségével elégedettebbek lehetnek a vevői, de akár a munkatársai és a családtagjai is.


Tematika

- Konfliktuskezelés
• Mik a legjellemzőbb konfliktusok?
• A konfliktuskezelés 5 módja - mikor melyiket használjuk?
• Konfliktuskezelés kérdőív
• „Én és a konfliktusok” - egyéni viselkedés vizsgálata konfliktushelyzetekben           

- A remény megölésének piramisa: technikák a reklamációkezeléshez

- DISC-tipológia
• A különböző személyiségtípusok bemutatása
• Milyen színű vagyok? Személyiségtipológia       

- Testbeszéd
• Miért fontos a testbeszéd, mi a jelentősége?
• Alapérzelmek: undok-csömör, megvetés, szomorúság, meglepetés, félelem, harag, boldogság; alapérzelmek közvetítése telefonon            

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.