dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Használja a szavak mágikus erejét!”

Menedzserképző Központ Workshop

2019. november 27. (szerda)
Budapest, Star City Hotel (1078 Budapest, István u. 14.)

Az esemény részvételi díja: 25 900 Ft + áfa

Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 21 900 Ft + áfa / fő a részvételi díj!

Tréner: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09:00–14:00 (szünetekkel)

A szavak ereje, az előadás módja, a hangsúly és a prezentáció felépítése a siker záloga. Az üzleti sikerhez elengedhetetlen, hogy a közvetíteni kívánt üzenetet vagy szolgáltatást a hallgatóság megértse, meg is jegyezze, és elhiggye, hogy a szakterületén Ön a legjobb!

Minden prezentáció egy olyan egyszerű technikára épül, amit meg lehet tanulni, és be lehet gyakorolni. A célunk az, hogy a workshop végén olyan, a napi munkában használható eszközökkel, ötletekkel térjenek haza a résztvevők, amelyekkel élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá tehetnek bármilyen előadást, tárgyalást vagy értékesítési beszélgetést.

A képzés vezetők, középvezetők és értékesítők részére ajánlott, de mindenki számára hasznos lehet, aki munkája során előadásokat, beszámolókat, értékeléseket tart.

A képzésen megmutatjuk, hogyan tartsunk rövid, figyelemkeltő prezentációt, és miképpen tehetjük színesebbé a szárazabb témákat is. Megtanítjuk, hogyan tartsuk fenn az figyelmet, és ébresszük fel az érdeklődést olyan esetben, amikor már lankad a figyelem. Trénerünk megmutatja, hogyan használjuk a „történetmesélés” technikáját a hallgatóság megnyerésére, és hogyan aktivizáljuk a közönséget a „Pitch”-bemutatókkal. Olyan technikai fogásokat is megismerhetnek a résztvevők, mint a hangsúly, a hangszín és a hatásos szünet eredményes használata.

A megszerzett tudással nemcsak nagyobb önbizalommal tudunk kiállni a hallgatóság elé, de a tanultakat a hétköznapi életben is jól hasznosíthatjuk. A képzést követően a résztvevők akár vetített diasor nélkül is profi előadást tudnak majd tartani.

Van olyan előadás, amire egyszer sem érdemes elmenni, erre azonban kétszer is ajánlott!

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni…”


A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting.
A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség közterületen van, melynek költsége 08:30 – 18:00 között 350 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Garay tér 20. szám alatt található Garay Centert ajánljuk, melynek díjszabása 300 Ft / óra.