dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Flow élmény a munkahelyi elégedettségért”

Menedzserképző Központ V. Flow Workgroup

2017. december 13. (szerda)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 17 000 Ft + áfa

December 6-ig (szerda) történő regisztráció esetén 15 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Trénerek: Csabai Krisztina tréner, boldogságblogger
               Sándorfi Réka tanácsadó pszichológus, coaching pszichológus

A rendezvény időtartama: 09:00 – 13:00 (Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást és a díjmentes parkolást.)

Maximális létszám: 30 fő

A szubjektív jól-lét és a flow - avagy az áramlat, a tökéletes élmény átélése - örökzöld témának számít mind a munkahelyi életben, mind a magánéletben. Mindenki arra kíváncsi, hogyan lehetne boldog vagy még boldogabb, illetve hogyan segíthetné magasabb boldogságindexhez munkatársait, családtagjait. Olyan lényeges kérdések ezek, amelyek megválaszolásával és tudatos alkalmazásával akár versenyelőnyhöz is juthatnak az elkötelezetten építkező szervezetek. A folyamatos érdeklődésre való tekintettel, a Menedzserképző Központ ötödik flow workgroupja is e két fontos és izgalmas témát járja körbe.

A képzés két fő egységből áll majd. Ezek alkalmával részletesen beszélünk majd a flow-élmény keretrendszeréről, és az átéléséhez szükséges feltételekről. A résztvevőknek lehetőségük lesz mind egyéni, mind pedig csoportos feladatokon keresztül közelebb kerülni az áramlatélmény pontos megértéséhez, azonosításához. Trénereink olyan, a gyakorlatban már akár másnaptól is használható eszközöket mutatnak be, amelyek nemcsak a résztvevők számára teszik lehetővé az önismeret és megértés magasabb szintjének elérését, de azok gyakorlati elsajátításával ezeket akár a szervezetek életében hasznosíthatják majd.

Az alkalom egyik fontos célkitűzése, hogy átfogó képet adjon a szubjektív jól-létről, a boldogságértelmezésekről, azok attribútumairól. A témát tudományosan igazolt statisztikákon és elméleteken keresztül mutatják be trénereink.

 

A workgroup alkalmával többek között az alábbi kérdésekre kaphatunk választ:

- Mi a kapcsolat a flow és a munkahelyi elégedettség között?

- Milyen tényezők szem előtt tartásával tudjuk munkahelyünket, csapatunkat flow-baráttá tenni?

- Milyen eszközök használatával tudjuk hozzásegíteni munkatársainkat a flow-élmény egyéni szintű felismeréséhez?

- Mik a legfrissebb boldogságpszichológiai eredmények?

 

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!