dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Boldogság munkaidőben”

Menedzserképző Központ VI. Flow Workgroup

2018. június 7. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 20 000 Ft + áfa

Május 31-ig (csütörtök) történő regisztráció esetén 18 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: Csabai Krisztina tréner, boldogságblogger

A rendezvény időtartama: 13:00 – 17:00 (Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást.)
Maximális létszám: 30 fő

Napjainkban, amikor a munkavállalók az inspiráló, a szellemileg és az érzelmileg támogató, a tehetséget elismerő és gondozó munkahelyi légkört keresik, kulcsfontosságú, hogy a vállalatok humánerőforrás-szakemberei és vezetői egyúttal a munkatársaik személyes fejlődésének támogatóivá is váljanak. Csak ezeket az igényeket kielégítve érhető el fenntarthatóan az elkötelezettség növelése és a tehetséges munkatársak hosszú távú megtartása. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ismerjük azokat az új boldogságfokozó motivációs technikákat, amelyek a szubjektív jóllét növelése mellett lehetőséget adnak a pontosabb önismeretre is.

Képzésünk elsődleges célja megválaszolni a fejlődést támogató szerep főbb kérdéseit, valamint segíteni azoknak, akiknek új lendületre van szüksége a munkában:
- Hogyan érhetjük el, hogy a munkatársaink jól érezzék magukat a munkaidejükben is?
- Milyen eszközökkel segíthetjük a munka élvezetesebbé válását?
- Mivel tudjuk megtartani és motiválni a szervezet (kulcs)szakembereit?
- Hogyan járul hozzá a flow-élmény a szakmai elégedettséghez?
- Miként lehetünk hatékonyabbak, boldogabbak egyéni és vállalati szinten?
- Mit nevezünk munkahelyi boldogságcsapdáknak, és hogyan kerüljük el azokat?

Workgroupunkra humánerőforrás-szakembereket, vezetőket és magánszemélyeket is várunk, akik nemcsak az általuk képviselt vállalat előnyére fordítható inspirációt, hanem olyan, már másnaptól alkalmazható boldogságfokozó módszereket szeretnének elsajátítani, amelyek tudományosan bizonyított módon segítik elő a munkatársak – vagy akár a magánéletben hasznosítva a családtagjaik – boldogságindexének emelkedését.

Résztvevőinknek olyan feladatokkal és magukkal vihető eszközökkel készülünk, amelyek lehetőséget adnak nemcsak a támogatószerep gyakorlására, de a saját munkakörük jellemzőinek és fejlesztési lehetőségeinek átgondolására is.

A képzés tematikájának főbb pontjai:
- Boldog munkavállalók, boldog szervezetek: a résztvevők megismerkednek az egyéni és vállalati boldogság legfrissebb, tudományosan igazolt elméleteivel és statisztikáival.
- Megnézzük a legfontosabb boldogságcsapdákat, amelyekhez olyan, mindenkit érintő témák is kötődnek a többi között, mint:
• hasznos mentális szokások kialakítása;
• produktív életvezetési szokások rögzítése;
• az egyéni erősségek megismerése;
• a személyes szenvedély megértése és definiálása.

- Akcióterv-kidolgozás: célunk, hogy a résztvevők olyan cselekvési tervvázlatot vigyenek magukkal a workgroup végén, amelyek alkalmasak lehetnek meetingeken, tréningeken való használatra, vagy akár egyéni felhasználásra is.

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.