dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„A 4 színű értékesítés szabályai”

Menedzserképző Központ Előadás

2018. április 18. (szerda)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 33 000 Ft + áfa

Április 11-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 31 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Előadó: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09.00–13.00 (kávészünettel; a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást)


A profi értékesítők azt mondják, hogy értékesíteni a legszebb, legizgalmasabb és a legtöbb felkészülést, empátiát igénylő - nem mellesleg jól fizető - szakma. A szakirodalom bővelkedik tanácsokban, példákban, esettanulmányokban. Meggyőződésünk, hogy csak sok gyakorlással, odafigyeléssel és folyamatos tanulással lehet profi szintre fejlődni a szakmában. Az előadáson olyan szakember mutat be gyakorlati eszközöket, aki több évtizede, sikeresen dolgozik az értékesítés területén – nemzetközi piacokon is.

 

Mi az, amit nyújtani tudunk?

A képzésen megmutatjuk és meg is tanítjuk, hogy a 21. századi értékesítés miért más, mint a korábbi, és mennyivel hatékonyabbak tudunk lenni, ha odafigyelünk a másik fél reakcióira.

 

Kinek javasoljuk az előadást?

- Volt már olyan érzése egy tárgyalás után, hogy partnerével elbeszéltek egymás mellett?

- Ön sem gondolatolvasó, mégis az szeretne lenni?

- Vesztett már el biztosnak hitt megállapodást?

- Szeretné a partnere fejében felvillanó STOP-táblát szabad jelzésre fordítani?

- Szeretné tudni, Ön hogyan működik, és miként hat a környezetére, illetve milyen személyiségjegyek között hogyan viselkedjen?

 

Ha a kérdések közül csak egyre is IGEN a válasza, akkor képzésünkön a helye! Az interaktív előadás során megtanulhatja, hogyan különböztesse meg a személyiségtípusokat, az ügyfeleit pedig, mint egy kifestőkönyvet, kiszínezheti. Megmutatjuk, hogyan kommunikáljon a piros, a sárga, a zöld vagy a kék személyiségtípusokkal (személyiségtipológiák). Ezzel a tudással növelheti értékesítői hatékonyságát, egyúttal szorosabbra és eredményesebbre fűzheti partnerkapcsolatait.

Nem elérhetetlen, amit kínálunk: egyszerűen elsajátítható tudást adunk át, amivel a siker garantált!

 

A rendezvény fő szakmai partnere a JT&Partners Kft. A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.