HotelEger3

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ X. HR Konferencia

2017. április 27. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Fecskovics Melinda

Fecskovics Melinda

HR vezető, Vision-Software Kft.

A Szent István Egyetemen végzett dupla MSC diplomát szerezve humán erőforrás menedzser szakirányon, illetve pénzügy-számvitel másodszakirányon. Már egyetemi tanulmányai alatt a HR területtel foglalkozott. A Mind-Diák Szövetkezet megbízásában Magyarország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójának, az Invitel Távközlési Zrt.-nek gödöllői telefonos ügyfélszolgálatán és adminisztrációs osztályán alakított ki egy  140 fős Call Center munkacsoportot, melynek napi irányítási és vezetési feladatait látta el. Projektvezetőként felelt a teljes toborzási és kiválasztási folyamatért, a teljesítmény értékelési, bér- és motivációs rendszer kialakításáért és működtetéséért, valamint a több szintű képzési rendszerért. A teljes munkaügyi oldal működtetése illetve divízió vezetőként sales feladatok is a napi munkája részét képezték.

Jelenlegi munkahelyén, a Vision-Software Kft-nél  2012 óta dolgozik HR vezetőként. A HR terület kialakítása a szervezeten belül ekkor kezdődött el, nem kis feladatot jelentve. Az elmúlt 5 évben professzionális szintre emelte a cég toborzási-kiválasztási rendszerét, elindultak a szervezett képzések, valamint egy teljesen új teljesítményértékelési rendszer került kialakításra. Rendszeressé tette a szervezetfejlesztési projekteket, mint például a cég vezetőire szabott Vezetőképző akadémia, valamint az azt kiegészítő vezetői műhelyek. A kollégák egyéni fejlesztése mellett a megfelelő munkakörnyezet, munkakörülmények biztosítása is munkájához tartozik. A cég teljes állományának munkaügyi feladatait ellátja.

Több sikeres pályázat fűződik nevéhez:
• Családbarát munkahely pályázat (első évben nyertes, második évben különdíjas)
• Kerékpárbarát munkahely díj
• Oktatási-fejlesztési pályázat (szakmai, kommunikációs és nyelvi képzések)

Számos céges rendezvényt szervez (gyermeknapközi, családi napok, karácsonyi rendezvények, csapatépítők, munkaidőn kívüli céges időtöltések, futóversenyek – Balaton körbefutása, Városvédő futások, Maratonok).

A cég munkáltatói brand kialakítása, építése már a kezdetek óta kiemelt feladatot jelent számára.