HotelEger3

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ X. HR Konferencia

2017. április 27. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Detrik Szimonetta

Detrik Szimonetta

tanácsadó, Profiles International Hungary Kft.
 

2015-ben a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Kiváló Hallgatójaként szereztem diplomát emberi erőforrások alapképzésen. Jelenleg a BCE Vezetés és szervezés mesterszakának vagyok a végzős hallgatója, Emberi erőforrás- és szervezetfejlesztés szakirányon.

Közel másfél évvel ezelőtt megalapítottam az ország első HR és munkapszichológia fókuszú diákszervezetét, a Human Behaviour Association-t, aminek azóta is az elnöke vagyok. A szervezetünket azért hoztuk létre, hogy az egyetemi tanulmányokat kiegészítve fókuszáltabb, több készségfejlesztő tréninget és önképző kört biztosítsunk a tagjainknak, szakemberek bevonásával, interaktív módon.

A tanulmányaim mellett két évig voltam a Vezetéstudományi Intézet demonstrátora Vezetés és szervezés alapszakos tárgyból, a Jövőt Építők Generációja Egyesület HR vezetője, és a BCE HÖK Kabinet tanácsadója.

Szakdolgozatomat a generációmenedzsment témakörében írtam, melyben azt vizsgáltam, hogy az Y generáció munkaerő-piaci elhelyezkedése kapcsán miért megkerülhetetlen a szervezetek számára, hogy a nemzedékek sajátosságaival foglalkozzanak, hogyan segíthetik elő a különbségek áthidalását és egymás megértését.

2017-ben kezdtem el dolgozni a Profiles International Hungary-nél. Kompetencia-felmérésekkel foglalkozom, és folyamatosan képzem magam tréningtartás és coaching témaköreiben.

Mottóm az „Aktiváld magad!”