HotelEger3

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ X. HR Konferencia

2017. április 27. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Horváth Emil László

Horváth Emil László

Corporate Health HR tanácsadó, egészségfejlesztési menedzser
 

Szakmai végzettségei:egészségtan tanár és diplomás vállalati egészségfejlesztő.

2001 óta dolgozik vállalati színtéren egészségfejlesztési projektek menedzserként.

Munkahelyi well-being szolgáltatásokra épülő céget alapított 2001-ben Szombathelyen. Tevékenységei és hálózata fejlesztésével a szolgáltatásokat a Dunántúl megyeszékhelyein és Budapesten is elérhetővé tette. A kezdetben 1 fős vállalkozás alig 4 év alatt 30 főre emelkedett, majd 2006-ban eladta cégét.

A vállalti egészségfejlesztés komplex rendszerét át –és bejárta. Tervezett, menedzselt és részt vett számos KKV - és nagyvállalati egészség projektben. A teljesség igénye nélkül például a nevéhez köthető:
- „A váz- és izomrendszeri zavarok munkahelyi körülmények közti megelőzési módszerének kifejlesztése a Henkel Magyarország Kft-nél” elnevezésű projekt megtervezése (2008-2010).
- „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység az OxivitEgészségügyi Szolgáltató és Ellátó Kft.-nél” elnevezésű pályázat projekt menedzselése (2008-2012).  
- Az E.ON vállalatcsoport foglalkozás-egészségügyi ellátásának menedzselése, orvosi hálózat üzemeltetése , fejlesztése (2009-2012).
- Akkreditált képzés fejlesztése: Vállalati Egészségtámogató koordinátorok” elnevezésű képzési program akkreditálása és a képzés megvalósítása (2013).

Egészség rizikó felméréseket készített olyan nagy vállalatoknak, mint: Coca Cola Magyarország (2006-2007); Metál Hungária Holding Zrt. (2006); EDF DémászZrt. (2010); ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport (2012); Vodafone Magyarország Zrt. (2013)

Pszicho-szociális kockázatértékeléseket menedzselt: az EON vállalatcsoport (2011) és az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport részére (2015)

Részt vett több tucatnyi vállalati egészségnap, illetve vállalti és lakossági prevenciós szűrővizsgálat megtervezésében, és menedzselésében.

A vállalati színtéren történő egészségmegőrzés és fejlesztés, ezen belül az egyéni képességek és készségek fejlesztése, valamint az állandó tanulás és fejlődés a szívügye. Tanácsadói munkái mellett aktívan tart munkahelyi tréningeket. Profilja a stresszkezelés, konfliktuskezelés és kommunikáció.Ezen a területen néhány ismert piaci brand, akikkel együtt dolgozott: EDF Démász; ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport (Part of Innogy); E.ON; Magyar Földgáztároló Zrt; UNILEVER; Uniper Hungary;  PAREXEL Magyarország; STADLER Járműgyártó Kft.

Aktív autogén tréner és végzett WÉK (Williams Életkészségek Program) facilitátor.

Angolul önálló nyelvhasználóként beszél.

Munkája mellett társadalmi funkciókat is betölt.  Az egészségesebb Munkahelyekért Egyesület felügyelőbizottságának elnöke. Az Irodai Élet Energia Alapítvány elnöke és a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás, Corporate Health szekciójának szakértője.

Néhány publikációja a teljesség igénye nélkül:
http://stresszormentor.hu/publikaciok/30/hogyan-merheto-a-munkavallalok-egeszsege

http://stresszormentor.hu/publikaciok/24/mutasson-peldat-a-stresszcsokkentesben

http://stresszormentor.hu/publikaciok/23/cegvezetes-kronikus-stressz

http://stresszormentor.hu/publikaciok/14/megeri-a-vallalatnak-ha-kidol-a-vezeto

http://stresszormentor.hu/publikaciok/33/az-egeszseg-a-lelki-jol-let-munkaszervezetbe-valo-integralasa-versenykepesseg-novekedest-okoz

http://stresszormentor.hu/publikaciok/34/hogy-csinaljuk-itthonhttp://stresszormentor.hu/publikaciok/44/elonyben-az-egeszsegfejleszto-cegek-interju-horvath-emillel

http://stresszormentor.hu/publikaciok/45/epits-ugy-karriert-hogy-egeszseges-maradsz

Email: horvath.emil@corporatehealth.hu, horvath.emil@stresszormentor.hu

Mobil: +3670 5922 900