dijmenteskonzultacio

PR Konferencia

2013. június 6. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Vágvölgyi Mihály

Vágvölgyi Mihály

Partner, ügyfélkapcsolati és kormányzati kapcsolatok igazgató

Mihály, aki 2000-ben gyakornokként kezdett a Noguchinál, azóta a cég partnere, résztulajdonosa, ügyfélkapcsolati igazgató és hozzá tartoznak a kormányzati kapcsolatok is.

Főbb kompetenciái a kormányzati kapcsolatok, szakmai érdekérvényesítés-lobby, betegszervezetek kommunikációja, stratégiai kommunikáció, MPR (Marketing-Pr) kommunikáció, sajtókapcsolatok, kampánytervezés, eseményszervezés, FMCG, környezetvédelmi és egészségügyi public relations területén vannak. Hozzá tartozik az ügyfélkapcsolatok megszervezése, különös tekintettel az új ügyfelek kiválasztása, a javaslatok készítése, az egész tenderezési folyamat.

Főbb referenciái: részt vett a GSK Corporate OTC Public Affairs, termékbevezetés stratégia, EOD (European Obesity Day) szervezés teljes körű kommunikációjában, eredményre vezetett az OTC termékek reklámozásával kapcsolatban az Európai Unió Parlament és  Bizottsági szinten végzett Public Affairs programja, melynek irányítója volt. Évekig dolgozott az Astra Zeneca stratégiai corporate és product kommunikációs programjain, ide kapcsolodó betegszervezet (AGYME) kommunikációjában. A Novartis Hungary OTC és vényköteles termék és termékbefogadás programjait a mai napig irányítja (pl.Sclerosis Multiplex, myeloid leukémia, meningitis). 2003-2006-ig Tesco Globál Áruházak igazgatóságában meghívott tagként rendszeresen részt vett a kormányzati kapcsolatok kialakításában, továbbá az áruházlánc stratégiai kommunikáció, kampánytervezés, kommunikációs stratégia készítése tevékenységében szintén oroszlánrészt vállalt ebben az időszakban. Az Öko-Pannonnál irányította a stratégiai kommunikációt, illetve a kormányzati kapcsolatokat, válságkommunikáció kezelését, események-programok, sajtótájékoztatók szervezését. Jelentős része volt abban, hogy 2007/ben PR Oscar díjat és PRizma Kreatív Díjat kaptunk az Újrahasznosított Magyarország kampányért.

2003-ban végzett a Kodolányi János főiskolán, gazdálkodás-kommunikáció szakon, Public Relations szakirányon. Ezt követően a Noguchi ösztöndíjával Ausztráliában végzett a Charles Sturt University, Australlia-Martin College-ben, ahol Diploma of Business Administration, marketing major fokozatot szerzett. 2011-től Executive MBA-re jár a Corvinus Egyetemen.

Angolul beszél, partnerkapcsolatban él, egy fiú gyermeke Vágvölgyi Máté Mihály 2007-ben született. Hobbija a foci, amikor nem sérült, ezért elnöki utasításra csak sakkozhat, műanyag táblával.