HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ XI. HR Konferencia

2017. november 30. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Tóthné Márton Gabriella

Tóthné Márton Gabriella

Közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán, másod diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte Vezetés és szervezés szakirányon.

Szakmai pályáját a Budapesti Ifjúsági Vállalkozói Központ vezetőjeként kezdte, ahol feladatai közé tartozott a BIVÁK mint vállalkozástámogató szervezet, valamint a kapcsolódó iroda- és inkubátorház (POLIHÁZ), működtetése és fejlesztése, továbbá a szervezetfejlesztési feladatok ellátása. Öt éven keresztül dolgozott Turisztikai Desztinációs Menedzsment szervezet vezetőjeként, amely során a stratégiai irányítás, szervezetfejlesztési és humán erőforrás feladatok ellátása mellett közreműködött Mezőkövesdturizmuspolitikájának és marketingstratégiájának kialakításában, megvalósításában is. 

Ezt követően tulajdonos társával megalapították a Kontakt Szervezetfejlesztő Műhelyt (www.kontakmuhely.hu), ahol ügyvezetőként, vezető tanácsadóként, trénerként ma már szenvedélyének tekinti az emberek és szervezetek fejlesztését. Innermetrix konzulensként a diagnosztika és a erősség alapú fejlesztés elkötelezett híve.