dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ Online Előadás

ÚJ IDŐPONTBAN: 2021. június 17. (csütörtök), 15.00-19.15

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán

Vista Verde, Ügyvezető igazgató, Mediátor, Projekt menedzser, Mentor, Coach, Tréner

„A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek a képzések, szervezetfejlesztő projektek iránt érdeklődőkkel. Több szervezetben szereztem fejlesztőként tapasztalatot multinacionális és kisvállalati környezetben is, alkalmazottként és tulajdonosként is. Több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ebből az elmúlt 10 évben a soft skill típusú fejlődésemre fektettem hangsúlyt.

Segítő szakemberként, coachként, trénerként, mediátorként, az elmúlt időszakban, a következő területeken szereztem tapasztalatot: Pénzügy, Könyvelés, Értékesítés, Kontrolling, fejvadászat, autóipari, kereskedelmi, olajipari, felsővezetői, tulajdonosi, alkalmazotti, és HR területen dolgoztam klienseimmel.

Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, ill. ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.”