DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ XV. HR Konferencia

2019. november 21. (csütörtök)
Budapest, Star City Hotel (1078 Budapest, István u. 14.)

Dócs Tamás

Dócs Tamás

2006.-ban végeztem az akkor még főiskolaként működő BGF-KVIFK-n Vendéglátó és szálloda szakos közgazdászként. Utána a szakmai fejlődésem érdekében Angliába mentem, ahol felszolgálóként kezdem a Relais&Chateau tag SummerLodge hotelben, innen egy év után átkerültem a NutfieldPriory kastélyszállóba már étterem vezető helyettesi pozícióba.

Onnan jöttem haza Magyarországra, ahol többnyire nyíló üzletekben dolgoztam. Először a perbáli Walter Vendéglő csapatát erősítettem teremfőnökként, mely az első évben már bekerült a top 20 vidéki étterem listába, és az akkor alakuló SVÉT tagja lett. Utána az Iberostar Grand Hotel Budapest nyitása következett étteremvezető pozícióban, itt az El Bullit is megjárt séffel a 6. legjobb étterem díját sikerült elnyernünk. 2015.-ben csatlakoztam a Waldorf cégcsoporthoz, az akkor nyíló Aria Hotel Budapest étteremvezetőjeként. Szakmai elismerést itt is sikerült bezsebelni, fél év után Michelin ajánlást kapott az étterem, valamint Tripadvisoron az utazók a világ legjobb szállodájának választották a hotelt.

Ezután kerültem a Waldorfnál feljebb a létrán és a Dumaszínház teljes körű étterem vezetése után az egész cégcsoport éttermi igazgatója lettem, ahol a folyamatos fejlesztések mellett jelenleg hozzám tartozik a Dumaszínház, a vacsorahajók, a KIKA éttermek, a polányi Babérliget Kúria (SVSZ tag) és az egész catering szakmai munkája, valamint az üzletvezetők és konyhafőnökök koordinálása.