DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ XV. HR Konferencia

2019. november 21. (csütörtök)
Budapest, Star City Hotel (1078 Budapest, István u. 14.)

Ilyés Gyula

Ilyés Gyula

sport coach
+36209287390
www.ilyesgyula.hu
www.judoedzo.hu
www.sixensecoach.hu

„Nincs elveszett helyzet, feladni sohasem szabad. Amit ígérhetek, az a támogató együttlét, egy olyan folyamat, melynek során a megfelelő erőforrások segítségével az adott szituációból közösen hozzuk ki az elérhető maximumot.” (Ilyés Gy., Sporttime Magazin)

Életem több, mint 40 éve a sportról szól, az utóbbi 10 évben már, mint pszichológiai végzettséggel rendelkező szakember, coach nézőpontból segítem a hozzám fordulók mentális állóképességének növelését, megküzdési stratégiájának erősítését.
Erősségeim, a rendszergondolkodás, a motiváció, a hit és az önbizalom erősítése, hitelesen  - saját tapasztalataim felhasználásával – segítem az újrakezdést.
Saját sportágamban a judoban nagymesteri fokozatot – VI. Dan – elérve dolgozom edzőként, támogatva mások sportsikereit is. Tanítványaim közül többen Világ-, és Európa bajnokok lettek, hálás vagyok, hogy ilyen kiváló sportolókkal dolgozhattam együtt.
Sport coach működésem 4 alappillére a pszichológia, a Mérő-Baracskai coach képzés, a brief coaching, és egyéb coach képzések, sport-tapasztalatok, és a megélt tapasztalatokból származó tudás professzionális használata.
„Testben fejben rendben” programunk lényege a holisztikus megközelítés, amelyben az erő és a hit mellett az egyéni fejlesztés személyre szabottan jelenik meg.
Az üzleti világ, és a versenysport hasonlósága nyilvánvaló, a vezetőképzésben eredményesen, és bátran használom ezeket az analógiákat.