DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Konferencia

2019. szeptember 24. (kedd)
Budapest, Expo Congress Hotel

Dr. Papp-Váry Árpád Ferenc

Dr. Papp-Váry Árpád Ferenc

A Budapesti Metropolitan Egyetem (a legnagyobb magyarországi magántulajdonú felsőoktatási intézmény) Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánja. Vezeti a Kereskedelem és marketing BSc (alapképzési) programot, a 2019-ben indult Marketing MSc (mesterképzési) programot, valamint a Digitális Marketing executive MBA posztgraduális programot. Három ízben nyerte el „Az év oktatója“ címet, melyet a diákok szavazatai alapján többszáz oktatóból mindig csak egyetlenegy tanár érdemel ki. Rendszeresen oktat külföldön, angol, francia, török, bolgár, román, portugál és más egyetemeken.
Egyetemi oktatói tevékenysége mellett Árpád rendszeresen tart tréningeket és nyújt márkázási tanácsadást vállalatok és szakemberek részére. Társadalmi munkában igen aktív a szakmai szervezetekben, melyek közül a legfontosabb, hogy 2013 óta a Magyar Marketing Szövetség alelnöke.
Oktatási és kutatói szakterülete az országmárkázás, a városmárkázás, a személyes márkázás, a sportmárkázás, és a márkázott szórakoztatás. Árpád öt könyv és többszáz publikáció szerzője, amelyek legtöbbje elérhető a www.papp-vary.hu weboldalon. Legfrissebb könyve a 2019-ben, az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent “Országmárkázás: Versenyképes identitás és imázs teremtése”.