DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Konferencia

2019. szeptember 24. (kedd)
Budapest, Expo Congress Hotel

Bőhm György

Bőhm György

Humánerőforrás főigazgató-helyettes

Egyetemi diplomáját a Janus Pannonius Tudományegyetem Humán erőforrás szervezői szakán szerezte, ahol egy évtizede maga is tanít. 2015-től címzetes egyetemi docens. Szakmai múltja révén komplex HR szakmai és vezetői gyakorlattal rendelkezik a humánerőforrás-fejlesztés területén.

Pályafutása kezdetén gazdasági tanácsadóként és tolmácsként is dolgozott, majd 2000-től humán erőforrás szakterületen, toborzási tanácsadóként tevékenykedett.

2001-től lát el különböző humánerőforrás vezetői feladatokat, szakmai tapasztalatát elsősorban nagy létszámú munkavállalót foglalkoztató társaságoknál kamatoztatta.
Közel tíz évet töltött a McDonald’s Magyarország Kft-nél HR Managerként, később HR igazgatóként, ahol részt vett a vállalati HR stratégia kialakításában és megvalósításában.
Nagy gyakorlatra tett szert új rendszerek, HR megoldások bevezetésében és fejlesztésében, valamint részt vett munkáltatói image növelését célzó projektekben is.

2009-től a Tesco Global Plc operatív HR igazgatójaként támogatta a társaság HR tervének megvalósítását. Széles körű ismereteket szerzett a kiválasztásban, részt vett új rendszerek bevezetésében és működtetésében (kompetencia modell, talent management, tréning rendszer).
Vallja, hogy a HR, mint üzleti partner csak akkor tud értékteremtő lenni, ha jól ismeri az általa támogatott üzletet, a folyamatokat, embereket.

Vezetőként fontosnak tartja, hogy csapata folyamatosan bevonja a hálózat, logisztika, irányítás képviselőit a döntések előkészítésébe, hiszen így lehet biztosítani a különböző érdekek figyelembe vételét.

Számára az a vállalati kultúra tud hosszútávon nyerő lenni, amelyik képes elérni azt, hogy a kollégák elkötelezetten viszonyuljanak a munkához. Ennek a célnak kell alárendelni a HR stratégiát.
Bőhm György 2016 augusztusától erősíti a Magyar Posta HR csapatát, ahol jelenleg a HR Üzleti Partner Osztályt vezeti.