DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Konferencia

2019. szeptember 24. (kedd)
Budapest, Expo Congress Hotel

Horváth Magyary Nóra

Horváth Magyary Nóra

Végzettsége közgazdász, PR szakember. Szakmai pályafutását különböző vezető magyar és nemzetközi kommunikációs ügynökségeknél kezdte, majd 6 éven át a The Coca-Cola Company magyarországi közkapcsolati és kommunikációs igazgatójaként folytatta, jelenleg pedig 17 éve a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. Legnagyobb szakmai sikerei közé tartozik a K&H: üzletet ide! vállalkozásfejlesztési és a K&H gyógyvarázs mesedoktorok társadalmi önkéntességi program elindítása, melyek mindegyike nemzetközi elismerést vívott ki, a K&H Csoport arculatváltási és márka-újrapozícionálási kampányának levezénylése és  Magyarország eddigi legnagyobb brókerbotrányának valamint a Coca-Cola nemzetközi termékminőségi válságának magyarországi válságkommunikációja.

2017-ben és 2018-ban a Marketing & Média az ország Legsikeresebb Marketing Vezetőjének választotta, a Forbes magazin pedig az 50 Legbefolyásosabb Női Gazdasági Szereplő közé sorolta. Évek óta az EFFIE díj, az 50 Tehetséges magyar fiatal és az 50 Legbefolyásosabb média személyiség zsűrijének tagja. Ezen utóbbi listának 6 évig és a 20 Kreatív magyar nő összeállításnak is díjazottja. Többek között 1 platina, 2 arany, 8 bronz és 3 ezüst EFFIE, 1 Kreatív B2B Golden és különdíj, 1 Kreatív Prizma arany, 1 IPRA Golden World Award, 1 International Digital Echo Award, 1 International Summit Marketing Effectiveness, és 1 Sándor Imre PR fődíj birtokosa.

Külföldi és magyar konferenciák illetve hazai egyetemek rendszeres vendégelőadója. Cégcsoportján belül és azon túl is fiatal szakemberek mentora.

2017-ben jelent meg könyve „PR esetek haladóktól” címmel.