DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Menedzsment Konferencia

2013. június 11. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

dr. Tóth Tamás

dr. Tóth Tamás

„Szenvedélyem vezetők, menedzserek és tehetségek támogatása, hogy sikeresebbek legyenek annál, amit valaha is lehetségesnek álmodtak!”

1989 óta a menedzsment tanácsadás különböző területein mozgok izgalommal és nagy érdeklődéssel. Először a H.Neumann International budapesti irodáját alapítottam meg, amely az első személyügyi tanácsadó és fejvadász cég volt a régióban. Azután 12 éven keresztül különböző európai vezetői pozíciókat töltöttem be a Neumann Csoportnál. A 2000-es évek elején jómagam és érdeklődésem a leadership fejlesztés és a coaching irányába fordult, döntően US együttműködések és tréningek keretében igyekeztem az új módszertanokat megismerni, illetve hazai környezetre implementálni.

Közben egy fantasztikus „egyéb” lehetőség; a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kuratóriumának elnökeként a KOGART felépítését és bevezetését irányítottam közel 4 éven keresztül.

Aztán ismét egy új terület, mégpedig az interim menedzsment; alapítója lehettem hazánkban az első ilyen típusú szolgáltató cégnek. Azóta is ezen új menedzsment kultúra és módszer bevezetésének és alkalmazásának aktív szereplője és elkötelezettje vagyok, most, mint az Interim Management Resourcing Kft. ügyvezető partnere.

Időm, energiám másik jelentős részét 2-3 éve a Personal Branding és Storytelling menedzsment fejlesztési tanácsadásával és tréningjével töltöm; hihetetlenül izgalmas területről van szó, kitűnő közép és felső szintű vezetőkkel dolgozhatok együtt azon, hogy „kitűnjenek a szürkeségből és sokaságból”.
…és egy kis szellemi bonbon a TT Menedzsmentszalon, amelynek keretében nagy formátumú „insprational speaker-eket” biztosítok és készítek fel céges top menedzsment vagy VIP rendezvényekre. Elképesztő élmény…