DFT

HotelEger4

Balvany

royal2015

ogh

Menedzserképző Központ Menedzsment Konferencia

2013. június 11. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Bőthe Csaba

Bőthe Csaba

A T-Systems International 3200 főt foglalkoztató magyar leányvállalata, az IT Services Hungary Kft. ügyvezető igazgatója (CEO).
Csaba az elmúlt 15 évben a távközlési iparágban betöltött pozíciói révén komoly szakmai és vezetői tapasztalatokra tett szert. 1994-ben csatlakozott a Westel 900-hoz, amelynek 1995-től üzletfejlesztési igazgatója, 2001-től pedig értékesítési ügyvezető igazgatója. 2001 és 2004 között vezérigazgató-helyettesként feladata volt a Magyar Telekom macedón mobiltávközlési leányvállalata, a Mobimak felépítése, az országos hálózat kialakítása és a vállalat értékesítési csatornáinak elindítása. Ezzel a tevékenységgel komoly részt vállalt az ország mobil technológiai fejlődésének megalapozásában.  Macedóniai kiküldetését követően a T-Mobile Magyarország értékesítési és üzletfejlesztési ügyvezető igazgatójaként a vállalat új termékeinek piacra viteléért, valamint értékesítési és ügyfélszolgálati csatornák működtetésért felelt.
2008-tól a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások üzletágánál a kis-és középvállalatok kiszolgálását ellátó divízió vezetője, majd 2010-től a későbbi T-Systems Magyarország Zrt. működéstámogató divíziójának igazgatója lett. 2012 júniusában, egy újabb kihívás csábításának engedve csatlakozott az elsősorban globális, multinacionális cégeknek informatikai outsourcing szolgáltatásokat nyújtó IT Services Hungary-hez, Magyarország legnagyobb ICT munkaadó cégéhez, amelynek tevékenységét azóta is első számú vezetőként irányítja.

Bőthe Csaba fizikus-biofizikusként végzett az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetemen, majd nemzetközi képzések keretében MBA és PMD fokozatokat szerzett. Fizikusi és a vezetéstudományok terén szerzett diplomája, valamint kutatói tevékenysége nagyban hozzájárultak azokhoz a szakmai sikereihez, amelyeket a „mobil forradalom" időszakában ért el.

Szabadidejében sokat olvas, blogot (http://egymenedzsertunodesei.blog.hu) és könyvet ír, régiségeket gyűjt. A Harvard Alumni Club és Magyar Innovációs Alapítvány Kuratórium tagja.

Publikációi: "Egy menedzser tűnődései" (2011, Gondolat), "Üdv a harmadik évezredben" (2012, Gondolat).