dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ Online Workshop


Az esemény részvételi díja: 69 000 Ft + áfa

BÓNUSZ: Ha részt veszel a workshopon, 60 perces egyéni (online) utókövető mentorálási lehetőséget kapsz ajándékba!


  Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 59 000 Ft + áfa / fő a jegyár

   

A létszám 10 főben limitált, ezért mielőbb foglald le a jegyedet!

   
   

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
69 000 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A képzésen történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése.

Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 7. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.


A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A szervező fenntartja a jogot arra, hogy versenypiaci okokból egyes jelentkezéseket visszautasítson.


A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.