dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Kerüld el a kiégést!

Menedzserképző Központ Online Workshop


Az esemény részvételi díja: 69 000 Ft + áfa

BÓNUSZ: Ha részt veszel a workshopon, 60 perces egyéni (online) utókövető mentorálási lehetőséget kapsz ajándékba!


  Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén: 59 000 Ft + áfa / fő a jegyár

   

A létszám 10 főben limitált, ezért mielőbb foglald le a jegyedet!

   
   

 

 

Egyre kimerültebb és nyugtalanabb vagy a mindennapos pörgéstől? Minden nap próbálsz megfelelni mind a munkahelyi, mind a magánéleti elvárásoknak? Egyre nagyobb kihívásnak tűnnek a mindennapok, és talán már megfogalmaztad magadnak is, hogy kezdesz kiégni? Néha már azt érzed, hogy nincs kedved dolgozni, és kevésbé vagy már hatékony?

   
   

Ha a kiégés eluralkodik a mindennapjaidon, az súlyos hatással lehet az életedre, mind a személyes, mind munkahelyi teljesítményedre. Nem kell minden nap a túlélésre játszanod! Fontos, hogy megértsd, mi okozza mindezt, és hogy megfelelően reagálj a kialakult helyzetre.

   
   


A megoldást ez a képzés kínálja, ami segít elkerülni a kiégést, és segíthet visszanyerni az energiádat, hogy újra harmóniában legyél önmagaddal, megtaláld az erőt és önbizalmat a mindennapi kihívások kezeléséhez.

   
   

A workshop különböző hatékony eszközöket és stratégiákat kínál a kiégés elleni harchoz:

 ➤ Elméleti alapok és tesztek: Ismerd meg a stressz, a kiégés és a reziliencia (rugalmas ellenállóképesség) alapjait, hogy jobban felismerd, illetve megértsd a kiégés jeleit és gyökereit; javítsd azt a képességet, hogy rugalmasan alkalmazkodj és megbirkózz nehéz helyzetekkel, majd visszatérj az egyensúlyba.

 ➤ Életterületeink tanulmányozása, változás-stratégiák felállítása: Fedezd fel az életed különböző területeit, ismerd fel azokat az életterületeket, amelyeken változtatnod kell, és hozz létre hatékony változás-stratégiákat, hogy célorientált és kiegyensúlyozottabb mindennapokat teremts.

 ➤ Kompetenciák fejlesztése a kiégés ellen:

  ■ Önismeret, (ön)tudatosság erősítése: Mélyítsd el az önismereted, és találd meg a kiégés veszélyforrásait! Ha jobban megismered saját erősségeidet és gyengeségeidet, és erősíted az (ön)tudatosságodat, az segít önmagad és a kihívások kezelésében.

  ■ Személyes motiváció: Felfedezheted azokat a belső motivációs erőforrásokat, amelyek segítenek kitartani és élvezni a munkád.

  ■ Kudarckezelés: Tanulj meg a kudarcból tanulni, és keretezd át a negatív élményeket, mert ha pozitívabban állsz hozzá a kudarcokhoz, fejleszted a mentális ellenállóképességedet, és javítod az önbizalmadat.

  ■ Hatékonyságmenedzsment: Tanulj időmenedzsment technikákat, és győzd le a halogatást, hogy jobban kezeld az idődet és a feladataidat, így csökkented a stresszt és a túlterheltséget. Szerezz szemléletváltó gondolatokat a maximalizmus és a megfelelési kényszer leküzdésére.

  ■ NEM-et mondás: Tanulj meg határozottan, de tiszteletteljesen NEM-et mondani.

 ➤ Kiégésmegelőzési-stratégiák: Gyűjts erőforrásokat a munkádhoz és a többi életterületedhez, állítsd fel saját belső biztonsági stratégiádat, és építs be derűstratégiákat a mindennapjaidba.

   
   

Vegyél részt a képzésen, hogy visszanyerd az irányítást, megtaláld az egyensúlyt, és megállítsd a kiégés előretörését! A részvételed mellé 60 perces egyéni (online) utókövető mentorálási lehetőséget kapsz ajándékba!

   
 

 

 

 

   

A webinárium vezetője: Ács Nóra kompetenciafejlesztő mentor, ügyvezető, Menedzserképző Központ

   
   

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
      
❯  A képzés megvalósítható egyéni, vagy csoportos vállalati formában is, kérd ajánlatunkat!

❯  A mentorálási alkalom 18 000 Ft + áfa értékű. A lehetőséget a képzést követő két hónapon belül online formában veheted igénybe.
❯  Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.
❯ A képzésre cégek képviselőit és magánszemélyeket is egyaránt várunk!
❯  Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.
❯ A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!
❯ Fejlesztési tanácsadók, tréning és coaching terület képviselői számára az aktuális díj kétszerese kerül kiszámlázásra. A szervező fenntartja a jogot arra, hogy versenypiaci okokból egyes jelentkezéseket visszautasítson.