dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Nem elég egy jó ötlet – napjaink meghatározó médiakommunikációs eszközei”

Médiakommunikációs Workshop

2016. április 7. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 35 000 Ft + áfa

Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 25 000 Ft + áfa / fő a díj!

Tréner: Dr. Bocskay Zsolt, kommunikációs szakember

A rendezvény időtartama: 09.00 – 16.00 /kávé- és ebédszünettel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást. A szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít./   

Maximális létszám: 30 fő

Nem elég egy jó ötlet, egy különleges termék vagy szolgáltatás, azt el is kell tudni adni – a médiában. Felejtsük el a régi, elavult módszereket, és találjunk ki valami újat! Bár a nagyját Önnek kell majd elvégezni, mi szívesen segítünk.

Tematika:

- Megtanítjuk, hogy mi az a hír, és azt is, hogyan lehet felhasználni a kommunikáció minden területén, a poszttól a sajtóközleményig.

- Számba vesszük azokat a fogásokat, amelyekkel be lehet kerülni a híradásokba, és azokat is, amelyekkel biztosítható a folyamatos jelenlét.

- Mit írjak? Hogy írjam? - hírlevél, közlemény, háttérbeszélgetés, sajtótájékoztató, kapcsolattartás az újságírókkal

- Megmutatjuk, hogy milyen vizuális élményre vágyik a közönség, és hogy ennek megadásához milyen eszközre, szaktudásra van szükség.

- Elmondjuk, hogy miért szereti a média a történetmesélést. Megmutatjuk és gyakoroljuk azokat a technikákat, trükköket, amelyektől a mesélés (vagy a nyilatkozat, az előadás) még élvezetesebb és hatásosabb lesz.

- Az ember sosem lehet elég gyors... Mi kell ahhoz, hogy időben reagáljunk egy helyzetre, és hogyan lehet jól kijönni egy válságosnak tűnő szituációból?

- Online - lehetőségek és váratlan veszélyek

- Helyreigazítás - minden, amit a jogainkról tudni kell

- Mikrofonláz - viselkedés a kamera előtt, próbainterjúval, értékeléssel

A lényeg: mindez megtanulható, és a kommunikáció gyakorlással tökélyre fejleszthető. A workshoppal segítünk megtenni az első és legnehezebb lépéseket.

Azon szakemberek jelentkezését várjuk az eseményre, akik vállalatuknál a külső kommunikációval foglalkoznak, illetve azok számára is hasznos a workshop, akik ugyan más területen dolgoznak, de a média gyakran megkeresi őket, és nyilatkozniuk kell a cégükről, a munkájukról.


A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!