dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Mindennapi flow a hatékonyabb munkáért”

Menedzserképző Központ III. Flow Workgroup

2016. december 6. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 19 000 Ft + áfa

Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 13 000 Ft + áfa / fő a részvételi díj!
 
Tréner: Csabai Krisztina, tréner
 
A rendezvény időtartama: 09.00 – 13.00 /Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást. A szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít./
 
Maximális létszám: 30 fő

Ismét eljött az élmények ideje!

A Menedzserképző Központ harmadik flow workgroupját azoknak terveztük, akik szeretnének átfogó képet kapni magáról a flow-élményről, annak segítő és gátló tényezőiről.  Szeretnénk hozzásegíteni a résztvevőket ahhoz, hogy az irodai környezetben - és akár a magánéletükben is - sikeresen tudják megteremteni, azonosítani, és fenntartani az áramlatélményt.

Eseményünk kiemelt célja olyan széleskörű ismeretanyag átadása, mellyel a résztvevők később munkatársaik - vagy akár családtagjaik - számára is segítséget tudnak majd nyújtani a kívánt hatás eléréséhez. Csoportos és egyéni feladatainkat úgy állítottuk össze, hogy azok interaktív módon, élményeken keresztüli tanulással segítsék a hasznos tudásra szomjazókat a kapott információk eredményes elsajátításában.

Ahhoz, hogy az alkalmat a lehető leghasznosabbá tegyük az érdeklődők számára, a nap második részében a pozitív pszichológia és a mindennapi életvezetés TOP témaköreivel is foglalkozunk, mint például a mindennapi produktivitás, a személyes motiváció és a szokáskialakítás.

A workgroup során többek között az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

•    Mi a személyes produktivitás kulcsa?
•    Milyen eszközökkel fokozható a személyes hatékonyságunk?
•    Mit tehetünk azért, hogy a munkahelyi szokásaink valóban bennünket szolgáljanak?
•    Mi az összefüggés a flow-élmény, a hatékonyság és a szokások között?

Rendezvényünk támogatni szeretné azokat, akik eredményes munkanapokra és teljes értékű szabadidőre vágynak. Segítünk azoknak, akik nem az árral, hanem az áramlattal szeretnének úszni, és akiknek változásra van szükségük a mindennapjaik során, de nem tudják, hogy azt hol és hogyan kezdjék el.