dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Innovatív visszajelzési technikák”

Menedzserképző Központ Workshop

2017. április 25. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 17 000 Ft + áfa

Egy szervezettől több fő jelentkezése esetén 12 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: Nagy Emőke tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, DFT-Hungária

A rendezvény időtartama: 13:00 – 17:00 (Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást és a díjmentes parkolást.)

Maximális létszám: 50 fő

Sokszor érezzük, hogy egy munkatársunk visszajelzést vár tőlünk, mi viszont nem ismerjük azokat a technikákat, amelyekkel ezt a megfelelő formában megtehetnénk. A workshop résztvevői megtanulják ezeket a fogásokat, amelyek egyébként nemcsak a vezetők számára hasznosak, hiszen fontos, hogy a közvetlen kollégáinktól is kérjünk, illetve kapjunk visszajelzéseket.

Mi a képzés célja?

A workshop célja az, hogy a résztvevők megtanuljanak különbséget tenni a hatástalan és a valódi visszajelzés között, illetve elsajátítsanak három olyan technikát, amellyel elkezdhetik a visszajelzés gyakorlását.

Mi is az a dicséret, a kritika, a pozitív megerősítés, az építő visszajelzés? Rendet teszünk a fogalmak között, és közben megismerkedünk a visszajelzések természetével, a gyakorlatok segítségével pedig megtanuljuk, hogyan kell visszajelzéseket adni az egyes munkahelyi szituációkban.
 

Tematika

• A visszajelzések természete, a kritika, a dicséret és a visszajelzés viszonya
• Miért nehéz visszajelzést adni?
• A rapport építés lépései
• A visszajelzések formái
• A megerősítő és az építő visszajelzés
• Három módszer a visszajelzésre
• Szituációs gyakorlatok
 

A résztvevők a workshop után, akár már másnap képesek lesznek igazi és hatékony, strukturált visszajelzést adni, javul a kommunikációjuk, magabiztosabbakká válnak, és képesek lesznek arra, hogy új eszközökkel fejlesszék a munkatársaikat.

A tréning során egymást váltogatja az elmélet és a gyakorlat: minden elméleti részt gyakorlati példákkal szemléltetünk, egyrészt az előadó saját vezetői tapasztalatából merítve, másrészt a trénerként megélt 10 év tanulságaiból válogatva.