dijmenteskonzultacio

Menedzserképző Központ Online Workshop

2024. május 9. (csütörtök), 9.00-16.00 | Zoom

Az esemény részvételi díja: 34 000 Ft + áfa

   

TÖBB FŐ JELENTKEZÉSE esetén kedvezményeket biztosítunk! A kedvezményes díjakról a Regisztrációs felületen lehet tájékozódni!

Amennyiben az időpont nem megfelelő, kérj egyedi ajánlatot one-to-one vagy csoportos képzésre!

   

Regisztráció

Adatok

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!További jelentkező regisztrálása

Számlázási adatokLevelezési adatok

Részvételi díj a kedvezmények igénybevételével:
34 000 Ft + áfa
Webinár Plusz Csomag díja: 44 000 Ft + áfa / fő
A Webinár Csomag díja: 29 000 Ft + áfa / fő
Webinár Plusz Csomag díja: 49 000 Ft + áfa
A Webinár Csomag díja: 34 000 Ft + áfa

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni. A képzésen történő részvétel feltétele a díj előzetes kiegyenlítése.

Az előadás megtekintéséhez szükséges technikai információkat a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a rendezvény előtti munkanapokban eljuttatja a résztvevők felé.

A részvétel lemondását a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. kizárólag írásban fogadja el. Amennyiben a jelzés a rendezvény előtti 7. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.


A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával.

Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

A Menedzserképző Központ és Szolgáltató Bt. az új felnőttképzési törvény értelmében köteles feltölteni a résztvevők adatait a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe.

A szervező fenntartja a jogot arra, hogy versenypiaci okokból egyes jelentkezéseket visszautasítson.

A szervező fenntartja a jogot a képzési időtartam rövidítésére alacsony résztvevői létszám esetén.A regisztrációval elfogadja az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárul adatai kezeléséhez.