dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Vevő- és panaszkezelési trükkök és módszerek, az elégedett ügyfelekért”

Menedzserképző Központ Workshop

2018. május 15. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 33 000 Ft + áfa

Május 8-ig (kedd) történő jelentkezés esetén 31 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: Dr. Bocskay Zsolt, kommunikációs szakember

A rendezvény időtartama: 09.00 – 17.00 /kávé- és ebédszünettel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást./

Maximális létszám: 50 fő

Kommunikáció nélkül nem megy – még az ügyfélkezelés sem. Mérésekkel is alátámasztható, hogy a vevők többet költenek abban az üzletben, ahol rájuk mosolyognak és beszélnek hozzájuk. Azt pedig bizonyára mindenki tapasztalta, hogy az ügyfelek panaszainak egy jó része félreértésen, illetve meg nem értésen alapul. Ugye, mennyivel könnyebb lenne, ha a felek ügyesen kommunikálnának egymással? A vevőket természetesen nem tudjuk megváltoztatni, de mi magunk - a ránk bízott kollégáinkkal együtt - sokat fejlődhetünk, ha szánunk rá időt és energiát.

Workshopunkon azokat a technikákat mutatjuk be és gyakoroljuk, amelyekkel gyorsabban el lehet érni a kívánt eredményt. Mindenek előtt azt, hogy nőjön az önbizalmunk, mert ennek birtokában eredményesebbek leszünk az ügyintézés és a reklamációkezelés területén, az ügyfél legnagyobb megelégedésére. A rövid elméletet minden esetben gyakorlat kíséri: hol szerepjátékkal, hol szituációs feladatokkal, hol pedig tesztek kitöltésével és értékelésével rögzítjük és gyakoroljuk a friss tudásanyagot.

A résztvevők a workshop után nagyobb önbizalommal és jobb eséllyel fordulhatnak a vevőhöz, pontosabban fogják tudni, hogy kire mivel lehet hatni, vagy melyik az a mondat, amit egyáltalán nem szabad kimondani. Olyan fogásokat mutatunk, amelyekkel eredményesebbé tehetjük a cég képviseletét, növelhetjük az ügyfélelégedettséget és -lojalitást.

A képzést ajánljuk ügyfél- és vevőszolgálati munkatársaknak, vezetőknek; értékesítő munkatársaknak; termék- és marketingmenedzsereknek; illetve mindenkinek, aki közvetlen kapcsolatba kerülhet az ügyféllel/vásárlóval, sőt, azoknak is, akik csupán szeretnének jobban szerepelni a munkahelyi, vagy akár az otthoni kommunikációs játszmákban.

 


Ízelítő a tematikából:

- Kommunikáció, mert e nélkül nem megy...
•  Írásban, telefonon, személyesen

- Önismeret - önbizalom

- A legjellemzőbb konfliktusok, a konfliktuskezelés 5 módja és alkalmazása

- R.Á.V.E.SZ.-modell
•  Reklamációs helyzetek; problémafeltárás; panaszkezelés, mint az ügyfélmegtartás eszköze; technikák a reklamációkezeléshez; panaszkezelési módszerek személyesen, telefonon, írásos formában és online; lezárási technikák
• Hogyan kommunikáljunk hatásosabban a vevővel? Az ügyfélnek mindig igaza van? Vagy mikor és hol van helye a NEM-nek?

- DISC-tipológia (személyiség-tipológia)
• A különböző személyiségtípusok bemutatása; viselkedéstípusok szerinti kommunikáció
Sztereotípiák kezelése
• Motiváció és DISC

- Testbeszéd

- Válságkommunikáció
• Felkészülés a lejárató kampányra
• Ellenlépések
• Taktika és stratégia a válságos helyzetben

 

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.