dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Szinergikus működés = hatékony munkatársak”

Menedzserképző Központ Workshop

2018. április 12. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 33 000 Ft + áfa

Április 4-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 31 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: Szirtesi-Nagy Réka tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /kávészünettel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást./

Maximális létszám: 35 fő

A „munkahelyi konfliktus” kifejezést hallva az emberek döntő többsége kellemetlen emlékeit idézi fel magában. Pedig a konfliktus természetes velejárója több ember közös munkájának. A konfliktus tele van energiával: ötleteket, megoldásokat eredményezhet, de akár a munka tempóját is felpörgetheti. A konfliktusoktól tehát nem félni kell, hanem használni kell az azokban rejlő lehetőségeket, és megszabni azok irányát. A felkészülés kulcsa pedig az önismeret. Az alapképességekhez való viszony sokat elárul akár rólunk, akár más csapattagokról. Ezen a ponton érdemes kezdeni a fejlesztést, mérésekkel. A szinergia itt kezdődik.

A workshop a három emberi alapképesség, azaz a gondolkodás, a kommunikáció és a cselekvés szinergiájának megteremtésére épít. Az együttműködés egyik legfontosabb kérdése, hogy a munkatársak milyen módon tudnak egymással kommunikálni, esetleges konfliktusokat milyen stílusban tudnak kezelni. Az alapképességek és a konfliktuskezelési stílusok mérése támogatja az önismeret, az önreflexió és az önfejlesztés megvalósulását.

A képzés célja, hogy a résztvevők betekintést kapjanak a három emberi alapképesség, a gondolkodás, a kommunikáció és a cselekvés arányainak felmérésébe, a bennük rejlő fejlesztési lehetőségek kiaknázásába.

Az eseményen a résztvevők megismerkednek a szinergia elméletével, amelyen a hatékony együttműködés alapszik. Ezt követően elmélyülünk a gondolkodás, a kommunikáció és a cselekvés sajátosságaiban, megvizsgáljuk az ezen alapképességek által körülhatárolt tipikus viselkedési mintákat. Végül a konfliktuskezelési stílusok vizsgálatán keresztül a résztvevők nagyobb rálátást kapnak arra vonatkozóan, hogy az egyes embertípusok, tipikus viselkedések mögött mi húzódik meg, és hogy lehet az ebben rejlő energiákat pozitív irányba fordítani.


Tematika:

  • A szinergia elmélete
  • A három alapképesség: gondolkodás, kommunikáció, cselekvés
  • Szinergiateszt kitöltése
  • Konfliktuskezelési stílusok és az alapképességek összevetése
  • Hatékony együttműködés, szinergia teremtési lehetőségek

A workshop hatására a résztvevők:

  • betekintést kapnak a három emberi alapképesség és a hatékonyság összefüggéseire;
  • jobban megérthetik saját reakcióikat, viselkedésüket, mintázataikat, ezáltal a munkatársaik viselkedését is;
  • megismernek két olyan mérési rendszert, amellyel a munkatársak önismerete növekedik, a személyiség fejlődik, maguk pedig hatékonyabb vezetővé válhatnak.

Az elmélet és gyakorlat aránya 20% - 80%, a program nagy mértékben a résztvevői aktivitásra épít.

A workshop a DFT-Hungária szakmai vezetésével kerül megrendezésre,
a programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.