dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Számoljunk le a halogatással! – gyakorlatközpontú online előadás

Menedzserképző Központ Online Előadás

2021. november 18. (csütörtök), 15.00-17.00

Az esemény részvételi díja: 9 900 Ft + áfa

 

KEDVEZMÉNYEK:
Október 29-ig: 8 500 Ft + áfa
Több jegy vásárlása esetén: 7 900 Ft + áfa / fő

AZ ELŐADÁSRA MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS A CÉGEK KÉPVISELŐIT EGYARÁNT VÁRJUK!

 

Technikai információk: A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk, a részvételhez mikrofon és webkamera használata javasolt az esemény gyakorlatorientáltsága miatt.

 

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

 
 

Szinte mindannyiunk vállán ott ül a halogatás súlya, ami nemcsak elveszi az energiánkat, hanem önmagunk és a céljaink közé áll. A halogatás stresszel és lelkiismeretfurdalással jár, a munkánk és a magánéletünk számos területére negatív hatással van.Vegyük a saját kezünkbe az irányítást, és számoljunk le a halogatással!A gyakorlatközpontú előadáson 10+ halogatáskezelési technikát mutatunk be, amelyek segítségével minden résztvevő fel tudja majd állítani a saját helyzet-, munkakör- és személyiségfüggő halogatásmenedzsment-stratégiáját, melyet már aznap elkezdhet alkalmazni.Miről lesz szó a képzésen?
- a halogatás lehetséges okai
- halogatáskezelési technikák
- a „nemszeretem” feladatok teljesítése
- halogatás elleni egyéni akciótervek elkészítése
- „majd ha …” – pozitív dolgok halogatása és kezelése


A hallottakat, az elgondolkodtató feladatok tanulságait és a megszerzett ismereteket azonnal kamatoztatni tudják a résztvevők mind a munkájukban, mind a magánéletükben.


Kiknek szól az előadás?
Azoknak, akik gyakran halogatnak, emellett nyitottak az önismeretre, és fejlődni szeretnének, kortól és foglalkozástól függetlenül.

Előadó: Ács Nóra tréner, ügyvezető, Menedzserképző Központ


A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!