dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Kudarcok és váratlan helyzetek kezelése

Menedzserképző Központ Webinárium

2021.05.19. (szerda), 15.00–18.30 (rövid szünettel)

Az esemény részvételi díja: 16 000 Ft + áfa

 

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK 

Május 7-ig (péntek): 13 900 Ft + áfa
Egy cégtől több fő jelentkezése esetén: 12 900 Ft + áfa / fő

 

Technikai információk: Az online képzésen való részvételhez mikrofon és webkamera használatát szeretnénk kérni az esemény interaktivitása miatt. A képzéshez a Zoom nevű meeting szoftvert használjuk.

 

Az eseményen közös gondolkodás és információátadás zajlik, az nem irányul kompetencia-kialakításra és fejlesztésre, végzettséget nem ad.

 

A rugalmas szemléletmódunk az, amit az embertpróbáló időszakban segítségül hívhatunk. Miként tudunk felkészülni a váratlan helyzetekre? Milyen egyéni stratégiákat tudunk kidolgozni ilyen esetekre?

Hogyan kezeljük a kudarcokat? Miként tekintsünk rájuk csupán pillanatnyi állomásként? Milyen egyéni stratégiákat tudunk kidolgozni kudarcaink leküzdésére?

Hogyan fogadjuk el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztük? Hogyan nézzünk rá más szemszögből a problémáinkra? Miként váltsunk fókuszt? Hogyan használhatjuk az átkeretezés eszközét a munkánkban és a magánéletünkben?Ha nem készítjük fel önmagunkat, könnyen áldozatnak érezhetjük magukat, és ha emiatt nem megfelelően reagálunk, az akadályozza a munkafolyamatainkat, illetve a magánéletünket is.

A webinárium résztvevői olyan azonnal felhasználható és beépíthető eszközöket, technikákat kapnak, amelyek megismerése, elsajátítása után garantált a magabiztosabb, céltudatosabb fellépés. A megoldásközpontú, egyéni stratégiák felállításával megkönnyítjük hétköznapjainkat, leküzdhetjük a félelmeinket, erőt és lendületet nyerünk, nagyobb önbizalommal és kevesebb stresszel megyünk bele helyzetekbe.


Mit ad még a képzés?
✔  nő az önismeretünk
✔  szemléletformálást, szemléletmódváltást eredményez
✔  segít átkeretezni gondolatainkat, így más nézőpontot ad
✔  biztonságérzetet ad, így növeli az önbizalmat és a magabiztosságot
✔  erősíti a tudatosságot.
Tematika

változásgörbe – érzelmi folyamatok és a változás

váratlan helyzetek kezelése:
a váratlan helyzetek fázisai; felkészülés váratlan helyzetekre; egyéni stratégiák felállítása

kudarcok kezelése:
a kudarcfeldolgozás folyamata; a kudarcok kezelése; egyéni megküzdési stratégiák felállítása

fókuszvakság, fókuszváltás

átkeretezés (reframing) fogalma; átkeretezéstechnikák; hatókörmodell

belső biztonság:
a belső biztonság biztosítása és megőrzése; biztonsági stratégiák felállítása

   
   

Az elmélet–gyakorlat aránya: 20-80%.A webinárium vezetője: Ács Nóra tréner, ügyvezető, Menedzserképző KözpontKiknek szól a webinárium?
Vállalati munkatársaknak, magánszemélyeknek, vagyis mindenkinek, aki nyitott az önismeretre, fejlődni szeretne, kortól és foglalkozástól függetlenül.A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!