dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

„Eredményes Facebook-kampányok”

Menedzserképző Központ Marketing Workshop

2013. december 5. (csütörtök)
Budapest, Danubius Hotel Gellért

Az esemény részvételi díja: 29 000 Ft + áfa

A rendezvény időtartama: 9.00 – 14.00 /kávé- és ebédszünettel - A részvételi díj tartalmazza a vendéglátást. A szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít./

Tréner: Lévai Richárd marketing vezető, tulajdonos, RG Stúdió Kft.

!A rendezvényre minden belépő elkelt, további jelentkezéseket csak lemondások esetén tudunk elfogadni! Azonos, vagy hasonló témában vélhetően várhatók a későbbiekben is workshopok, az egyeztetések végett kérjük, vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

A Facebook-nyereményjátékok, -hirdetések és -promóciók nagyon sok lehetőséget biztosítanak a vállalatoknak. Sokkal többet, mint a rajongótábor egyszerű növelése, hiszen adatbázis építés mellett a weboldalra is vihetnek forgalmat, vagy éppen egy termékbevezetést is támogathatnak a közösség oldal kezelésével megbízott szakemberek. Ráadásul, nem olyan régen a Facebook nyereményjátékokra vonatkozó szabályai megváltoztak. Több lehetőségünk van, viszont az új módszereket okosan kell használni, és meg kell tanulni választani.

A Menedzserképző Központ workshopja ebben segít, hiszen a nyereményjáték-típusok összehasonlítása mellett a hirdetési rendszer lehetőségeit is bemutatja. A pozitív és negatív tapasztalatok mellett nem csak tippekről, trükkökről lesz szó, hanem egy hirdetés és egy nyereményjáték megtervezését, létrehozását is végigcsináljuk, közösen a résztvevőkkel.

A tervezett tematika:

  • Facebook-promóciós szabályok
  • Nyereményjáték-típusok
  • A hirdetési rendszer bemutatása
  • Speciális hirdetési megoldások
  • Hirdetések szegmentálásának gyakorlata
  • Promóció tervezés
  • Hirdetés- és nyereményjáték létrehozás

A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!