dijmenteskonzultacio

dijmenteskonzultacio

Az előadás mágikus hatása – avagy hogyan legyen felejthetetlen a prezentációja

Menedzserképző Központ Workshop

2018. november 13. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Az esemény részvételi díja: 28 000 Ft + áfa

November 7-ig (szerda) történő jelentkezés esetén 25 000 Ft + áfa a részvételi díj!

Tréner: János Zsolt MAS, nemzetközi piacelemző, üzleti tanácsadó, coach, tréner, transzformáció-specialista

A rendezvény időtartama: 09.00 – 14.00 (szünetekkel; a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást)

Maximális létszám: 30 fő

Mondjunk egy jó történetet!

Győzzük meg a másikat!

Az üzleti prezentációk és a szavak ereje Ön szerint is döntő hatással vannak az üzleti sikerre és a karrierre?
A legfrissebb tanulmányok szerint a vezetők 95,7%-a úgy találja, hogy a prezentációk elengedhetetlenek az üzleti sikerekhez, azonban csupán 2,2%-uk elégedett az előadások hatásával. Ismerje meg, hogyan kell jobban csinálni!

Valójában bármelyik előadás egyszerű technikákra van felépítve, amiket meg lehet tanulni, gyakorolni lehet. A célunk az, hogy a workshop végén legalább egy-két olyan, napi munkában felhasználható eszközzel, ötlettel menjenek haza a résztvevők, amelyekkel élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá, frappánsabbá tehetnek bármilyen előadást, értékesítői beszélgetést vagy tárgyalást.

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni.”

A képzés vezetők, értékesítők részére szól, de ajánlott mindenkinek, aki prezentálni szokott, illetve értékelést vagy beszámolót kell tartania.

Az interaktív workshopon megmutatjuk, hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő prezentációt, és a száraz témákat hogyan tegyünk színesebbé. Megtanítjuk, hogy miként tartsuk fenn az érdeklődést, és hogyan ébresszük fel a figyelmet például egy telekonferencián, amikor a végére maradtunk, és már mindenki fáradt. Trénerünk megmutatja, hogyan használhatjuk a „történetmesélést” a megnyerésre, és hogyan aktiváljuk a közönséget a „Pitch”-bemutatókkal. Olyan technikai részleteket is megismernek a résztvevők, mint a hangsúly, a hangszín, és a megfelelő szünettartás eredményes használata.

A megszerzett tudással nemcsak önbizalommal tudunk kiállni a hallgatóság elé, hanem a tanultakat a hétköznapokban is nagyon jól hasznosíthatjuk. A képzést követően a résztvevők tudni fogják, hogyan legyenek profi előadók – akár vetített diasor nélkül is. Van olyan előadás, amire egyszer sem érdemes elmenni, erre azonban kétszer is ajánlott!

 

A rendezvény fő szakmai partnere az Al&E Consulting. A programváltoztatás jogát a Menedzserképző Központ fenntartja!

A gépjárművel érkező vendégeink számára parkolási lehetőség a környező utcákban van, közterületen, melynek költsége 08:00 és 20:00 között 440 Ft / óra, valamint azoknak, akik a parkolóházakat részesítik előnyben, a Reáltanoda utca 5. szám alatt található Franklin Házat ajánljuk, melynek díjszabása 600 Ft / óra. Utóbbiban a bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető.