Menedzserképző Központ XIII. HR Konferencia

2018. november 27. (kedd)
Budapest, Danubius Hotel Astoria City Center

Szabados Andrea

Szabados Andrea

ACC, vezetői coach, tréner, szervezetfejlesztő


Az eredményorientált fejlesztés jegyében partnerként együtt gondolkodom ügyfeleimmel, elsősorban innovatív, technológiai vállalatok vezetőivel, tehetséges munkatársakkal és csapatokkal. Integrált munkamódszerem a gyakorlatias gondolkodáson alapul: inspiráló, kreatív szellemi műhelyt teremtünk a fejlődéshez. Ügyfeleim a tudatos szemlélet elsajátításával párhuzamosan bővítik vezetői eszköztárukat és fejlesztik készségeiket.

Okleveles közgazdász vagyok, két évtizedes évnyi vállalati kommunikációs és humánfejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Szakértőként számos sikeres szervezetfejlesztési projektben vettem részt. Magyar, angol és német nyelven tartok tréningeket és vezetői coachingot.

A Profile XT kompetenciafelmérések minősített szakértője vagyok. Rendszeresen publikálok a nemzetközi és hazai szaksajtóban. A Professzionális Coaching Egyesület alapító elnöke vagyok, küldetésemnek tekintem a coaching népszerűsítését a társadalomban.

A TEDxLibertyBridgeWomen licenszbirtokosaként és társalapítójaként szívügyem a változás- és cselekvésorientált közösség építése, az értékes gondolatok megosztása szélesebb közönséggel.

Két kamasz fiam van, akikkel folyamatosan fejlődésre inspiráljuk egymást.
Szakmai személyiségemet szupervízióban és egyéb önismereti formákban fejlesztem.

Komplex programok esetén szakértő kollégák bevonásával, csapatban dolgozom. Együttműködéseim alapja minden esetben a kölcsönös bizalom. Hiszek a változásban és a fejlődésben.


További információ és referenciák: www.a-coaching.hu


További információ és kapcsolat:
Szabados Andrea
Tel.: +3630 2463131
Email: szabados@a-coaching.hu