Menedzserképző Központ Workshop

2019. május 16. (csütörtök)
Budapest, Star City Hotel (1078 Budapest, István u. 14.)

Nagy Emőke

Nagy Emőke

tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó
 

A 90’-es évek közepén, 15 éves voltam, amikor egy távoli, székelyföldi üdülő düledező villaépületében részt vettem életem első tréningjén, melynek témája a diákújságírás és a diákjogok voltak – úgy döntöttem, én is azt szeretném csinálni, amit a tréner: kihozni egy csapatból akkor és ott a lehető legtöbbet.

Tíz éve dolgozom foglalkozásszerűen trénerként, mely idő alatt volt alkalmam kis-, közép- és nagyvállalatnál, civil szervezetnél, önkormányzatnál, rendvédelmi szervnél is tréninget tartani.

Kulcsterületeim: vezetőfejlesztés, coaching technikák a vezetésben, lean menedzsment (gyártás és office), munkavégzési kompetenciák, érték- és munkaszemléleti tréningek, visszajelzési technikák, kommunikáció (szóbeli, írásbeli, non-verbális), prezentációtechnika, valamint team coaching. Folyamatosan képzem magam, jelenleg brief coach képzésen veszek részt.

A tapasztalati- és a saját élményű tanulásban hiszek. A tréningeken a résztvevők annyit visznek haza magukkal az elhangzottakból és megtapasztaltakból, amennyi energiát beletesznek a részvételbe, ezért fontosnak tartom, hogy a tréning a résztvevők aktivitására épüljön.

A tréningek mellett tanácsadással is foglalkozom, főként motiváció és motivációs rendszer kialakítása, kompetenciamenedzsment, működési hatékonyság fejlesztése témakörökben.

Vezetőként fontosnak tartom a partneri kapcsolatot, a folyamatos fejlődést – melyet nem csak munkatársaimtól, de magamtól is elvárok.

Két kislányom segít abban, hogy tartani tudjam a munka és a magánélet egyensúlyát. Szabadidőmben az ELTE Történelemtudományi Doktori Iskolájába járok, itt városi néprajzzal foglalkozom.