Menedzserképző Központ Online Előadás

2021. április 7. (szerda), 15.00-18.15

Hevesi Mónika

Hevesi Mónika

Vista Verde, Vállalati kommunikáció szakértő, Vezetőfejlesztő, Mediátor, Life és Business Coach, Tréner

„A multinacionális cégek világából érkezve, 20 éve dolgozom a kommunikáció különböző területein. Ez idő alatt mind vezetőként, mind trénerként, az utóbbi időben pedig üzleti coach-ként is kipróbálhattam magam. 17 évig, egy, a pénzügyi szférában piacvezető cég márkakommunikációja és szervezeti belső kommunikációja mellett a cég 1400 fős Értékesítési Hálózatában és közel 80 fős Contact Centerében dolgozó kollégák oktatásával és tréningjével is foglalkoztam. Így több száz előadástechnikai, értékesítői, kommunikációs, konfliktuskezelési, és vezetői kompetenciák erősítésével kapcsolatos tréning megtartása van már a tapasztalataim között.

A multinacionális környezetben a fluktuáció és a felgyorsult piaci környezet folyamatos változása miatt mindig is központi téma volt a változásmenedzsment, így jó néhány sikeres együttműködés részese voltam a felsővezetők és a munkavállalók közötti kommunikációban az évek során.

Hiszek abban, hogy az X-Y-Z generációk között is lehet hatékony az együttműködés és a kommunikáció, vezetői tréningeken, business coachingon, mentor programban ez is gyakori téma.

Vezetőfejlesztőként, Business coachként elsődleges érdeklődésem középpontjában régóta a személyes hatékonyság növelése és ezen keresztül az emberi kapcsolatok minőségének javítása áll. Célom, hogy ügyfeleimet támogassam a bennük lévő képességek kibontakoztatásában, és hozzásegítsem a számukra fontos új készségek elsajátításához.”